Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Pojačan bijeli sluzavi iscjedak - 2 tromjesečje

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Pojačan bijeli sluzavi iscjedak - 2 tromjesečje

Drage cure otkad sam na Partusistenu, zadnja dva dana, imam stvarno pojačan bijeli iscjedak, cijeli komadi mi ispadnu, radila sam briseve i uredni su....i do sada sam ga imala ali iskreno mislim da je bilo manje, ja mirujem, i pijem ove tablete, i kad se dignem do wc, to primjetim da iscuri na gaćice (izvinite na detaljnom pojašnjenju)....

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Draga i ja sam se radi toga isto brinulaali mi je dr. rekao da je to normalno i ja sam na Partusistenima od 23tj rađen mi je serklaž tak da se nemoraš brinuti jedino ako primjetiš da je smečkasti ili da ima krvi ,kapilaea onda se odma javi svom dr.

pozdrav od nas troje

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala ti, baš sam se bila iznenadila kad sam vidila da ga najednom ima toliko...nekako mi se činilo da ga je prije manje...e kad kažu da je trudnoća blaženo stanje, a ja sam po cijele dane u nekom grču....sad me i srce trese od partusa, stvarno trudnoća eh...nadam se samo da će sve proć ok, i da će porod bila ljepša tema

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Draga a što se tiče trešenja i lupanja srca od partusa ja ti to riješavam s normabelima od 2 mg ne uklone simptome skroz ali ih spusti na podnošljivi stupanj.

pozdrav od nas troje

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da i uzasno me glava od njih boli, neznam jel još koga, i te usne su mi baš dole natećene, vjerojatno od gljivica....i iscjedka...probat ću sa kamilicom, neke cure savjetuju kantarionovo ulje....više ni sama nisam pametna, bi li trebala svoju dr. tražit neku mast....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •