-
moj je došao mali iz bauhausa na dar, vrlo šugav, kao da su ga uzgojili od nekoiliko upiknutih grančica. od tad ima sigurno osam godina i on je prekrasan, nikad mu ne pada lišće, u stanu je, i selio se lani dva puta, a preporodio se otkad sam ga počela šišati, srećom to sam skužila vrlo rano. dakle, sve grane koje ti se čine suhe, mrtve, suvišne, stršeče... pošišaš sa škarama za živicu ili nekim jako oštrim i to je to. kako sam negdje ulovila da biljke ne vole nekoliko zahvata odjednom, šišam ga kad je u stabilnoj fazi, zaapravo najčešće u rano proljeće, prije vegetacije (koja njemu zna potrajati preko cijele godine
. da imam takvog doma, sad bi ga pustila na hladnom (u haustoru kod mene, kod tebe ne znam) zalijevala jednom tjedno pa u proljeće radikalno pošišala pa kad se od toga malo oporavi premjestila u novu teglu, ali ne preveliku. pa nek mu bog pomogne. od jedne suvišne grane koja je pustila korijenje u vodi sad je naraslo već 40tak cm visoko drvo. uglavnom, kad smo se selili benjamin i ekipa dobili su najviše pažnje i brige
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma