Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Talent ili nešto takvo

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Talent ili nešto takvo

Potaknuta topicem Jeste li kreativni, odlučih vas pitati da li ste i ako jeste za što talentirani? Ja nisam kreativna, i primjetila sam da nemam niti nekakav poseban talent, i zavidim svim kreativcima, zaljubljenicima u fotografiju, slikarstvo, sviranje, pjevanje i sl. Stvarno mi je fenomenalno kad netko radi ono što voli, ma što to bilo, a ja kao da ništa ne volim dovoljno da bi u tome uživala. Nije mi san biti teta u vrtiću, pravnica, ništa, nula bodova. Nije da ja nemam snove, ali mislim da je jako lijepo znati što uopće voliš raditi, a ja niti to ne znam. Mislim da ljudi koji to znaju su stvarno sretnici, a još ako se uspiju ostvariti na tom području-divota. To ne znači da nisam sretna ili zadovoljna osoba, jesam, ali se pitam kako bi to bilo lijepo da volim biti teta u vrtiću, da to radim, i guštam...

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemoj biti teta u vrtiću jer nikad nećeš naći posao...

šalu na stranu....

svi smo smi kreativni na neki način...moju kreativnost otkrivam svaki dan...svaki dan otkrijem nešto novo što mi je interesantno i u cemu bi se željela malo više vidjeti...

odgojiteljica sam bez posla...dok sam radila ideje su se rađale jedna za drugom...iz dana u dan iz trenutna u trenutak...najzanimljivije mi je bilo kad su mi djeca rekla da bi se oni igrali šatora...u 15 minuta smo našu sobu boravka pretvorili u jedan ogroman šator...napravili rijeku od stare zelene zavjese, kušini su nam bili kamenje kroz rijeku....reagiraš u trenutku...

OBOŽAVAM kuhat...ali ne tradicionalna jela već uvjek nešto novo i drugačije...uvjek mi je ručak drugačiji...MRZIM crveni i bijeli luk i NIKAD ga ne koristim u kuhanju...ljudima to nije jasno...a uživaju u mojoj spizi...nikome nije jasno kako kuham bez luka...u tome je moja kreativnost smisli nešto novo...

Obožavam plesti...sad sam u razmišljanju da kupim vunu i ispletem si jedan veeeeeeeeeeeeeeeeliki široki šal...ali nemam love za vunu...pa sam jutros odustala od tog nauma...

moraš samo mrvicu zaviriti u sebe i vidjeti što te interesira i što te golica u tvojoj lijepoj pametnoj glavi jer MORA postojati nešto...

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Re: Talent ili nešto takvo

Citiraj anima prvotno napisa
    Potaknuta topicem Jeste li kreativni, odlučih vas pitati da li ste i ako jeste za što talentirani?
    Za brzo trošenje love sam najtalentiranija...

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Mm je prodavač, genijalan je u tome, uživa to raditi, gušta...
    Netko savršeno šiva, kroji, završi fakultet, postane modni dizajner, jer ga to ispunjava, veseli, spoji ugodno s korisnim. Glumac, cijeli život želi biti glumac, ode na akademiju, postane glumac, to mu je životni poziv. Teta u vrtiću-jednostavno zna da to želi biti. Pjevačica sanja da stane na pozornicu. Znate ono kad netko zna da cijeli život samo to čeka, da se realizira u nekom području. Ja ne znam. Stalno se pitam kako mora da je dobro tim ljudima.

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Doslovno čitav život maštam o tome kako ću biti teta u vrtiću...
    Čitavo moje školovanje sam usmjerila ka ostavrenju tog cilja...
    Prijemni vrhunski odradila, fax u roku završila, pripravnički odradila, stručni položila, razne edukacije prolazila (i prolazim)...maštam o tome da se moj san napokon ostvari...ali šta mi to vrijedi kad nikako da se ostvari...

NIKAKO!!!!
    Šta mi vrijedi sva moja mašta, kreativnost, ideje, želja, ljubav, osjećaji vezani uz rad s djecom kad ih nikako ne mogu ostvariti...a od snova se ne živi jel tako...

ma sigurno ima nešto što bi ti željela raditi...sigurno ima nešto u ćemu se vidiš i znaš da si jako dobra...

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

brane, ja sam sigurna da ćeš jednom svoj san ostvariti, mora tako biti, sigurna sam, a znam da si i ti

Po odazivu, da se zaključiti da nema baš puno onih kao ti, a baš su me oni i zanimali.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

evo još jedne netalentirane

zapravo... ja talent zamišljam kao nešto što se radi bez teškoće, što samo teče... za što ne treba puno truda... ali da bi se s tim talentom nešto i postiglo treba puno truda da ga se održi, da ne zamre.
    eeeee, taj trud je karika koja kod mene nedostaje.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Citiraj piplica prvotno napisa
    Citiraj anima prvotno napisa
    Potaknuta topicem Jeste li kreativni, odlučih vas pitati da li ste i ako jeste za što talentirani?
    Za brzo trošenje love sam najtalentiranija...
    a ludilo, nisam ni znala da sam talentirana, ipak

brane

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Topic "Jeste li kreativni" prebacila sam na pdf Obiteljsko kreativni kutak u nadi da će se iz njega nešto izroditi.

Ali ovaj topic stvarno nema smisla.

Prestanite otvarati topice kao besmislene ankete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •