ajde cure stavite koju sliku tih cipelica...
Ja sam se danas prijavila i za Frodo i za Bambi (umjesto zdravstvene mailala sam obrazac prijave firme kod HZZOa jer zdravstvenu još nismo dobili).
ajde cure stavite koju sliku tih cipelica...
Ja sam se danas prijavila i za Frodo i za Bambi (umjesto zdravstvene mailala sam obrazac prijave firme kod HZZOa jer zdravstvenu još nismo dobili).
ako vam ispada previše kB sa fotićem, slikajte sa mobitelom i pošaljite to na mail, ispada najviše 50ak kB tak preko mobitela. Za froddo sam prvi put poslala onaj papir od HZZ-a, a dr put muž poslao uslikani rodni list, ali oba para iste boje: lila
evo nasih
Froddo cipelice za decke
danas dobili cipelice (inače, 4.12. sam poslala prijavu)
:D :D :D
froddo svaka čast - preslatke su![]()
evo i slikice
http://public.fotki.com/noirnoir/fro...pelice-za.html
Mi isto dobili , skroz su roze šljokičaste... :D
Mi isto dobili :D :D !! Neznamo jos kakve su, tek cemo ih sutra vidjeti!Na kraju sam im dala svekinu adresu pa je ona preuzela.
jel treba nekome roze-lila da se zamijenimo s obzirom da ja imam dvoje iste? vidim da ih ima i žutih i bijelih...
Ja ih nisam dobila pa ih mogu primiti na poklon![]()
evo,i mi danas dobili lijepe plave ,a poslali smo 4.12. :D
Ne znam za Matiju, ali Michele je dobio roze disco šljokaste ...migoh prvotno napisa
![]()
A mogli smo ga lipo zvati Bepo,Nino,Zvane,...bez zabune.![]()
pa iskreno ,bilo bi uredu da anatom i tebi netko da tko je dobio duple ,jer baš da će jedna beba iznosati oboje , čisto sumnjam :/ ....ionako je po jedan par namjenjen po djetetu,tako da su neka djeca zakinutaandream prvotno napisa
![]()
Xmigoh prvotno napisa
potpisujem migoh
Dječja nogica zbilja raste rapidnom brzinom kad su ovako malecki, tako da se ni jedne cipelice neće iznositi, a kamoli dvoje. Ali eto, nadam se da će mame koje su dobile kojim slučajem dvoje, drugi par radosno pokloniti bebi koja nije nažalost uspjela dobiti cipelice...
Uz to, obzirom da su ovo zimske (ili u krajnjem slučaju proljetno/jesenske) cipelice, čisto sumnjam da će biti iskoristive za bebe koje će prohodati u ljeto... pa eto, možda ima nade da će biti više cipelica za pokloniti bebama koje će ih uspjeti iskoristiti.
Potpisujem niu i migoh, upravo sam to i ja pomislila kad sam ovo gore napisala...![]()
joj cure!!
ja sam svim frendicama javila za akciju-i sve su dobile-osim mene!
ja se nekako jos nadam da ce stici.taman mi je situacija takva da neznam dali da idem kupiti ili da jos cekam jer nam trebaju cipele.
ono sto je mene jako razljutilo je to da neke mame cipelice PRODAJU!!!to zbilja nije fer.
zapravo me nije razljutilo toliko koliko rastuzilo.Tako ljepa gesta od Frodda i onda netko taj dar prodaje!!
Iskreno se bojim da ovakve akcije vise nikada nece biti -jer nisu ni ljudi iz Frodda glupi.Vide sto se dogada!
Prodaju? :shock:anatom prvotno napisa
Bolje da ovo nisi ni napisala, jer je ovo zbilja :/
nazalost istina![]()
I mi dobili prekrasne plave na čičak!![]()
PS stvarno jadno da postoje mame koje prodaju ono što su dobile besplatno
Nia_Zg prvotno napisa
moja stvar oću li ih zadržati ili nekome pokloniti, a imam poznatih prijatelja kojima ih namjeravam pokloniti za Božić, samo sam mislila za zamjenu da nam djeca nemaju iste cipele
Super, biti će to prekrasan božićni poklon kojeg bi svaka mama poželjela :Damalia prvotno napisa
stigle nam froddice (prijavu sam poslala 7.12. tako da svi vi koji ste tako negdi poslale prijavu možete očekivat cipelice)
Ja sam poslala prijavu za Bambi papučice 08.12 i još ništa.... na internet sranici se još uvijek može prijaviti pa se možda čeka da svih 2200 prijava stigne. Drago mi je da još uvijek stižu Froddo cipelice, ja sam poslala prijavu 08.12. navečer i još uvijek se nadam....
mi danas dobili,a prijavu poslali početkom prošlog tjednapreslatke bijelo-zlatne 18 br. To mi se čini ok veličina pošto moja malena baš ima nekako sitnu nogicu tako da za koji mjesec kad počnu koračići,mislim da će bit taman :D :D e pošto sam mlada i neukusna mama,da provjerim- to jesu cipice tek kad dijete prohoda da se nose ili ih se i ranije oblači??
![]()
Misliš neiskusna?ilka prvotno napisa
Da, mislim da su to cipelice za prve korake. Cipelice za nehodače su skroz mekane i potplat obično imaju od materijala/kože ili tako nečeg savitljivog i mekanog.
Ali vjerujem da neke mame stavljaju cipelice za hodače i prije nego djeca prohodaju (ili kad capkaju već uz namještaj, ali još ne hodaju), čisto da nisu bosa u kolicima kad je vani hladno...
Nia_zg,falaae,ja kažem neukusna- mislim neiskusna
![]()
anatom,jesi li poslala net-om ili papirnato? ne mogu vjerovat da ti ih još nisu poslalimožda idu po dijelovima grada? Ima li šanse provjeriti sa Ivančicom-frodom dal su zaprimili tvoj mail/prijavnicu? :?
poslala sam netom.i to jos 27.11.
malo mi je neugodno zvati-sigurno ih svi zovu!
pricekati cemo do kraja tjedna a onda moramo ici kupiti, pa ak dodu-poklonimo ih!
anatom,baš mi je žao .....ako mi igrom slučaja dobijemo još jedne ,tvoje su!......valjda ti neće smetati ako budu plave ?![]()
Bambi ni kod nas nije stigao , isto tako sam poslala odmah jedan dan nakon početka te akcije.Nadam se da će ovaj tjedan![]()
Danas sam dobila mail iz Bambija da nisam navela potpunu adresu, te me mole da na taj mail dostavim što nedostaje.
Zaboravila sam staviti grad i poštu, valjda sam očekivala da i pošta i grad imaju svoje polje, a cijela adresa je izgleda išla u polje adresa.
Eto, čini se da su počeli s slanjem poklon kupona za podizanje papučica, čisto info za sve vaš što očekujete božićne papučice![]()
I ja sam dobila takav mailNia_Zg prvotno napisa
![]()
Je, jedna curica na otvorenju njihove tvornice - Kosorica joj ih je uručilajkitanov prvotno napisa
![]()
Ja sam poslala 07.12. - ništa još....
anatom prvotno napisa
ma evo mi vam jedne poklanjamo za Božić.... pokušala sam na pp al nešto ne ide, javite nam se
hvala puno!poslala sam pp!!
inace-mi niti necemo dobiti cipke jer su za vikend imali neki problem sa sistemom.
i nase podatke izgubili!
nemogu vjerovati da sam bas ja takve srece!!!
nikada nista u bilo kakvoj igri nisam dobila-pa sada niti ovo!
malo sam tuzna-nekak mi je glupo objasnjenje!!!
al sto sada!
A da se prijavite ponovo? Možda nije otišlo već svih 3000 komada?
amalia puno puno ti hvala!!
cipelice su ko salivene i taman su stigle za prve korake!
jako si me razveselila i puno ti hvala!
![]()
![]()
![]()
anatom prvotno napisa
baš mi je drago da vam pašu. :D
Moju stariju curicu je razveselio onaj medo, sad čak spava snjim![]()
evo info od Bambi.....znači , akcija je završila te tko nije bio u onih 2200 da dobije šlapice , dobit će onaj bon sa popustom za cipelice.Super,bar nešto :D
http://www.bambi.hr/aktualno.php
Ima li netko cipelice viska za curicu?
Moja kumica je rodjena na staru godinu 2008 i moju prijavu nisu uvazili![]()
Bio bi to predivan dar za rodjendan![]()
Hvala Vam
![]()
![]()
![]()
Mi smo danas dobili kupon od Bambija za besplatne cipelice :D
I još uz to ide i kupon od 50% popusta za druge Bambi cipelice.
Ovo su kuponi za besplatne papučice od Bambija, a popust od 50% je za cipeliceandream prvotno napisa
![]()