To je lijepa vijest.... znači, i ja mogu očekivati bon. Kada ih podignete dajte please stavite sliku papučica, baš me zanima kakve su....
To je lijepa vijest.... znači, i ja mogu očekivati bon. Kada ih podignete dajte please stavite sliku papučica, baš me zanima kakve su....
I nama stiglo danas :D
Sad možemo organizirati okupljanje u istom dućanu i biranje papučica![]()
Nia_Zg prvotno napisa
ja idem u importane
![]()
Migoh, mi podižemo papučice u west gate-u, bliže nam je i jednostavnije jer tamo nema gužve, samo se nadam da će biti onih koje mi se sviđaju na netu
Još se jedino dvoumim koji broj uzeti
![]()
tako i ja !Frodo cipke su 18 i velike su mu , dok ima jedne nike tenisice isto taj broj pa su mu male :/ ...mislim da ću ipak br.19 jer je mali ionako još nehodač pa kad-tad će biti dobreNia_Zg prvotno napisa
![]()
a gdje se nalazi Bambi dućan u Importaneu?
Mi ćemo u ponedjeljak podići naše papučice pa da ne lutam previše...
Pokupila sam danas Bambi papučice, navodno ih dijele već od 15.12. tako da su po meni ljepše modele koji izgledaju više kao cipelice/sandalice broj 19 već podijelilipa požurite podići što prije (ponesite i kupon i zdravstvenu od bebe).
Nažalost uzela sam zadnje broj 18 (a planirala sam uzeti broj 19 ali tog modela više nije bilo) :/ svjetlo roze, sa zelenim, izvana su kožne, iznutra pamučne, izgledaju kao sandalice-cipelicetaman su nam, nosit ćemo ih nadam se do početka proljeća.
E da, mislim da Bambi ima mrvicu manje brojeve od Frodda, Bambi papučice br.18 su malo manje od cipelica Froddo.
Znači možeš izabrati doslovno bilo koje ?....zašto onda nisi malo pričekala,možda dobe nove zalihe do kraja 1.mj :/Nia_Zg prvotno napisa
Da li su u dućanu imali neki spisak na kojem su provjeravali da li si zbilja izabrala taj dućan za podizanje šlapica?......zanima me jer bi ja možda ipak rađe podigla drugdje,a ne u importaneu![]()
Migoh, dućan ima spisak, gdje si navela da ćeš ih podići, tamo ih moraš podići, piše ti i na kuponu koji ti je došao poštom.
Biraš papučice koje želiš, jer mislim da su sve iste cijene, možeš uzeti i muški model ako želiš (papučice se samo razlikuju u bojama, i modelima; na čičak, s ciferom, otvorenije, zatvorenije)
Pa ne znam baš da će dobivati novu robu... sad kreću sniženja, a krajem zime stiže proljetna kolekcija, ali tko zna...
I nama stigao bon pred Božić.:D
18. imam doma,od male,ali mislim da nije u njima hodala,pa bi sada izela 19.,al nisam razmišljala da neće biti izbora.![]()
Jel bio tko u Puli skoro?
nama stiglo na Badnjak...jel netko bio u Tratinskoj po papučice? jel ima br 19?
Ja bih trebala isto podići papučice u Tratinskoj, ali nama još nije stigao bon. Jučer sam zvala i prodavačica mi je rekla da je moja djevojčica na popisu u tom dućanu, ali da bez bona ništa. Da li ima netko tko još uvijek nije primio bon? Zvala bih direktno one ljude koji su bili zaduženi za tu akciju, ali do 4. siječnja traje kolektivni godišnji odmor.
nama je stiglo na sam Badnjak. Dosta su velike i debele koverte, ono visile su iz sandučića.....nadam se da nitko nije uzeo tvoje ali svejedno ne može ih podignuti bez dokumenta o samom djetetu.
mi smo danas podignuli u importaneu i izbora ko u priči .....uzeli smo br.19 , prekrasne plave (pola kožne-pola platnene) taman za proljeće.
.....mogu čak proći kao cipelice![]()
mi smo svoje podigli jučer u Tratinskoj, još ima brojeva 19 pa eto....
i nama stiglo... samo se bojim da nam 19 ne bude premalo. Frodice br. 18 koje smo dobili su nam turbo premale, ni pola stopala ne možemo uguratipa smo ih mam poklonili, a Froddo ima veći kalup od Bambija :/
Meni se čini da su to napravili u Bambiju. Mi poslali na vrijeme sve točno ispunjeno i nismo ništa dobili.Nia_Zg prvotno napisa
Ma nema veze,zato neću kupovati svom malcu Bambi cipelice nego Froddo.A za Froddo sam prekasno saznala da isto dijele.
vindira jesi li dobila natrag email odmah nakon što si poslala podatke? jer ako si dobila znači i papučice si dobila...kada sam ja bila u Tratinskoj žena je imala ogromnu listu s imenima...ja sam isto sumnjala ali izgleda da je sve bilo jel netko stigao na vrijeme poslati ili ne....mi smo svoje dobili a još hrpa ljudi po cipelice nije ni došla. A od Frodda mi je super kaj su se potrudili i dostavili nam ih na kućna vrata...lijepo od njih u ovom teškom financijskom vremenu.....
Dobili :D
Dobili :D
Stellita Ne nisam dobila,rekli su da će poslati mail do kraja 12 mj. onima koji su dobili,ali ništa. Ne nadam se ni 50% popustu za cipelice za koje su rekli da će poslati mail do kraja ovog mj.
a još je to firma iz tvog kraja....tja
pošaljem ti ja bon ako želiš...nema frke....
Baš tako. Hvala ti, lijepo od tebe, ali ipak ću još malo počekati pa da vidimo.stellita prvotno napisa
![]()
Kakve veze ima otkud je firma?stellita prvotno napisa
Ma sigurno će poslati, koliko mi je rekla teta u dućanu, šalju koverte u ratama, tako da im ne nahrupe odmah svi u isto vrijeme dućane. A bonovi će se moći iskoristiti i tako tek od 1.veljače, plus sad su bili novogodišnji praznici, moguće da je uprava imala kolektivni godišnji...
I ja ću vjerojatno pokloniti svoj bon za popust za cipelice. Ali nisam skroz sigurna da li ga može iskoristiti netko drugi zbog lista s imenima i zdravstvene iskaznice koju treba dati na uvid u dućanu? Moguće da je to bilo samo za papučice, trebalo bi provjeriti.
Evo,nešto će valjda stići,prošli tj.su me zvali iz Bambija i pitali za poštanski broj.![]()
Ja sam prošli četvrtak napokon dobila bon. Zvala sam ih i rekli su kako se veliki broj pisaama vratio. U mom slučaju krivo su napisali adresu. Žena s kojom sam razgovarala je isti dan poslala bon tako da smo već u petak otišli u Tratinsku i pokupili papučice br.18. Nažalost, u kutiji gdje se te papučice nalaze nema baš puno modela, ali ja sam za svoju princezu odabrala jedne lijepe roze s cvjetićima. Vidjela sam i listu s imenima onih koji su dobili bon i uglavnom je većina već podigla papučice....
bubica...to je bila šala...
Ček,ček,tu sam te izgubila.Kako to misliš da se veliki broj pisama vratio?A kamo to? Ti si znači tek prošli tj dobila i bon za 50 posto popusta i besplatne papučice?Ja sam mislila da papučice dobivaju oni kojima se jave do kraja 12.mj.Kaj to znači da još ima nade za nas? :? :? :/benedetta prvotno napisa
Vindira, ja sam odmah na početku akcije, tj.8.12. poslala prijavu, ali sam, kao što sam napisala tek prošli četvrtak dobila bon i za papučice i za cipelice. Pisma su se vratila njima i kako mi je žena s kojom sam razgovarala rekla, takvih je pisama puno. Postoji velika vjerovatnost da ćeš dobiti bon, ali predlažem ti da ih nazoveš jer osobno mislim da ih ja nisam nazvala ne bih niti vidjela te bonove. Uostalom, meni su napisali krivu adresu na pismo te mi zato ništa nije stizalo, a da ih nisam nazvala odkud bi oni znali zašto im se pismo vratilo.....vindira prvotno napisa
Zaboravila sam napisati, zoveš ih direktno u tvornicu, broj na koji sam ja zvala je 042/ 370 200 pa te oni na centrali spoje s odgovornima za Bambi akciju
Benedetta,ja sam poslala oko 10.12. Ništa probat ću nazvati,hvala.
Jesi sigurna da je taj broj,ja sam na tom broju dobila betex :? :? :?benedetta prvotno napisa
Joj koja sam ja![]()
![]()
pa zvala sam predbroj040
![]()
![]()
Koji sam ja baksuz,nisam poslala preko maila podatke,a poštom je zamislite 20 km putovalo 7 dana i sad nećemo dobiti papučice već samo popust na cipelice.Ah,bolje išta nego ništa![]()
![]()
da, baš bez veze...![]()
Dobili smo Bambi papučice i 50% popusta na kupnju prvih cipelica.A Froddo nismo dobili![]()
E mi smo podizali papučice bambi, išao je MM i teta je bila jako bezobrazna, tražili smo br. 19 a ona je rekla da ne može jer smo rođeni kasnije i da će ona te brojeve čuvati tako da možemo uzeti samo 18, e sad meni malena nosi već 17 a ima 5mj. tako da će nam koristiti za ukras uopće joj nisu jako velike, jako sam se razočarala s tim...
Posljednje uređivanje od superx : 30.01.2010. at 23:18