Moje dete je npr. diskriminirano zato što je žensko.
Svekrva ima dva sina i uvek je govorila: joooooj samo da dobijem unuku, devojčice su divne, nežne, umiljate, a muškarci pljuju i psuju
Pa je od starijeg sina prvo dobila unuka. A onda je kod nas došla šmizla. I to sad izgleda tako da na njen prvi rođendan nisu došli jer su "imali goste", od babe i dede je dobila dve potkošulje i zlatni privezak od kad se rodila pa do danas, viđaju je jednom u dva meseca kad mi odemo kod njih, ako oni dođu u Beograd ne svrate kod nas da je vide, sveki je bila nedavno ovde dve sedmice (kod starijeg sina) a da se nije ni javila da vidi malu. I tako....
Unuk naravno dobija poklone stalno, dolaze mu na rođendane, pravi mu torte koje on voli, baba dolazi da ga čuva, oni su pozvani kod svekija svake nedelje na ručak (svekiji žive u susednom gradu).
Ovo je grozno :shock: :shock: .Baš mi je žao.
Ali oni su na gubitku jer se dugoročno gledano sami lišavaju odnosa koji bi mogli imati sa svojom unukom. Žalosno.
A to, naravno jako bilo MMa, a mene nervira. Pa onda izbegavamo familijarna okupljanja da tamo ne bi bila sva deca na okupu pa da Nađa oseti diskriminaciju. Ma, baš fuj...