linolina prvotno napisa
Ali, meni se to podrazumijeva-zaboga, ja ni ne mislim da netko (normalan) uopće razmišlja na taj način (prekinuti trudnoću radi spola!).
Znam da ima luđaka koji ne vole svoju djecu, razlozi nisu važni, u to sam se uvjerila...
Ja sam iznenađena kada ljudi nakon neplodnosti mogu pobaciti u 5. mjesecu trudnoće radi indicija na neku bolest, što im nije važno jednostavno dijete-kakvo god bilo, tako da sam miljama daleko od takvog razmišljanja, stvarno ne poznajem nikoga u svojoj okolini!
Ne znam, kao da pitam nekoga kad mu je termin-a on odgovori "samo da je zdravo". :?
Da je horoskop jako, jako važan u nečijem životu, odnosno, u životu njegove okoline (koju ipak manje-više biramo, ne dijelimo svi ista iskustva, živimo u mikrokozmosima-a to više utječe na našu sudbinu od makrokozmosa), recimo moje-vjerojatno bih tako odgovorila jer bih sumnjala u nečije namjere-tako mi je sa spolom. Nikad nisam pomislila da netko tko želi znati spol-da ne želi dijete...zato mi je čudno uopće to dvoje vezivati...kakve veze zdravlje ima sa spolom?