Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: pomoć u vezi krevetića!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno pomoć u vezi krevetića!!

Zaista imam veliki problem i voljela bih da za ovo znaju i buduće mame,one koje tek kupuju svoj krevetić..
    Tad smo se zaljubili u krevetić iz Adaxa, zeleni na mediće,..i on uistinu je predivan,ali naš dječak sad ima godinu dana i već 4 mjeseca ja se bojim ostavit ga samog u njemu jer mu je ogradica pre kratka,podnica je spuštena na zadnju rupicu,.. i nažalost,nedavno je ispao, ništa se nije dogodilo,hvala Bogu, ali sad više nema šanse ostavit ga samoga, -pustit da se sam uspava- nikako, tako da su sad muke s njim i uspavljivanjem. Ogradica mu je do prsiju, mislim, užas..;((
    Stvarno je krevetić loš,malen.. a pisalo je do 3 godine!
    Ima li netko sa sličnom pričom? hvala puno!!

http://adax.hr/cms_upload/upload/teddy_zeleni_krevet_.gif[/url]

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo svoj krevetić kupili u Adaxu i odmah nam je rečeno da je do godine dana. Iako je kad se spusti na zadnju rupicu dovoljno dubok da moja cura sa 19 mj. bude u njemu bez da može ispasti :/

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

vjerojatno to nije ovaj? teddy kolekcija? ovaj nije dubok čim se on popne na noge! mojim prijateljicama su djeci ogradice do brade..nažalost nisam išla za tim kad sam kupovala ;((

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Nije naš krevetić taj kao vaš. Samo sam napisala da ima i drugačijih iskustava A svjesno smo kupovali krevetić do godine dana i eto opet ispalo drugačije. Sad, druga je priča što naša cura spava s nama u krevetu, a krevetić je samo za šminku

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Re: pomoć u vezi krevetića!!

[quote="princess"]Stvarno je krevetić loš,malen.. a pisalo je do 3 godine!

Ovo se misli na gabarite krevetića, ne na ogradu.
    Ako je skinete i dijete spava samo, sigurno može do treće.
    Mi smo naš krevetić iz koristili skoro do sedme, bez ogradice, naravno, jer je dugačak 140 cm.

Naravno da se djeca penju i naravno da krevetići nisu sigurni.
    Ne možemo očekivati da ogradice budu do stropa: napravljene su tako da se djeca mogu u njih spuštati i iz njih dizati i kada je ogradica dignuta.
    Vjerujem kako je to napravljeno prema standardima, a ne da ih mogu koristiti samo roditelji dvometraši.

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa napravite što smo i mi, izbušite nove rupe na nogama na krevetiću i jednostavno spustite podnicu koliko vam treba. 8)

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ili kupiš tanji madrac.Madraci sa oprugama su 30 cm,a oni od posebne pjene od 10-12 cm.Ima ih u Ikei npr.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa
    Ili kupiš tanji madrac.Madraci sa oprugama su 30 cm,a oni od posebne pjene od 10-12 cm.Ima ih u Ikei npr.
    Mi smo u tom krevetiću koji je do godine dana imali debeli madrac i stvarno je prijetilo da će nam dijete dok je spavala u njemu (prestala je s nekih 10mj.) ispasti van. Pa smo stavili tanji madrac i eto, još bi mogla spavati u njemu bez da može ispasti.
    Dok je spavala u krevetiću, ja sam gledala da joj ne stavljam debele pokrivače ili igračke na koje bi se mogla popeti pa si još pripomoći pri izlasku iz krevetića. A ogradicu za krevetić smo iz istog razloga odavno prestali stavljati. Treba i na to paziti jer bebama stvarno svašta može pasti na pamet

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne možemo očekivati da ogradice budu do stropa: napravljene su tako da se djeca mogu u njih spuštati i iz njih dizati i kada je ogradica dignuta

mislim da ne kužiš, ova ogradica nije podignuta do vrha bočnih strana, usitinu je glupo napravljeno, sad stalno gledam druge krevetiće i vidim da svi imaju podignute ogradice do visine bočnih strana, neovisno može li se spuštat-dizat! same prodavačice su priznale da je glupo!
    vjerujem da se dječica svejedno penju svugdi al onda ni ne trebao kupovat krevetiće, služe nekoj svrsi,valjda..

Šta se tiče bušenja rupe, to je jedina opcija! i novi madrac, nema druge..

hvala puno

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi imamo 2 krevetića. Taj do godine dana smo kupili, a drugi smo dobili (na tom drugom dijete može do 6 godina spavati). I oba krevetića imaju višlje bočne strane od ogradice

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Skini jednu stranu i spoji s vasim krevetom. I svi sretni!

Klincu nece bit zanimljivo penjat se jer ce kraj sebe imat veeeliki krevet po kojem se moze valjat a ako s njega i padne ipak je drukcije nego da padne preko ogradice iz kindaca. Kod nas to savrseno funkcionira, usvari, cim je poceo hodati naucili smo ga kako sic s kreveta pa nije ni padao.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Koksy dobro kaže

Mi spavamo svi skupa u krevetu i sad kad dođe beba nema nam druge nego skinuti stranicu kinderbeta i spojiti s našim krevetom (jer ne stanemo toliki u krevet ). A naša je cura naučila s 8 mj. sići s kreveta. Još nije ni hodala, ali se već naveliko dizala na noge. Tako da možeš ga bez problema naučiti kako sići s kreveta i biti bezbrižna.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

tnx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •