-
-
Ako zaspi - ne diraj
U principu, ako ih smeta zrak u trbuščiću, ne mogu ni zaspati.
-
A nerjetko se i probude ako se trebaju podrignuti. I odma zaspu- nekad
-
ja ne diram. ako mu smeta onda ili ne zaspe ili se probudi pa ga podrugnem i uspavam.
-
super , hvala
moj najveći strah je da se slučajno ne uguši , ako ga podojim i stavim spavati na leđa , pa jadničak bljucka :shock:
zato takvo pitanje ...
-
Radi bljuckanja, ja sam bebu okrenula na bok (malo sam podložila leđa s kakvim jastučićem) ako se nije podrignula prije spavanja. Onda sam bila najmirnija.
-
ja ju stavim da podrigne, ako je budna nakon podoja, iako ne podrigne svaki put, inače ne jer ju ne mogu uspavati bez sike tako da ju ne budim zbog stavljanja na rame, a spavat ju stavim na bok, smatanu dekicu iza leđa da se ne može okrenut na leđa
-
Moja je bljuckala na veliko i danas to radi cesto a ima vec 6 mjeseci ali nkada nije bljuckala dok spava.Znaci ako pocne bljuckati budi se.Stavljala sam ju spavati na bok dok se nije mogla sama okrenuti.Nikad ju nisam budila da podrigne,ionako tesko zaspi.
-
moj malac (6 tjedana) ako zaspi dok papa,ne probudi se ni kad ga dignem da podrigne. Ponekad, ako dojim sjedeći, podrigne se dok jede ,ne staje
. A noću, ne čekam da se razbudi, čim primjetim da se meškolji, stavim ga na ciku i on popapa koliko misli i spava dalje. Ovo papanje obično traje jako kratko, 10-tak min, što me u početku brinulo, jer sam mislila da ne pojede dovoljno
I kako bi uvijek tako lijepo zaspao, nisam ga dizala, a on nikad nije bljucnuo. samo ga podbočim jastukom da je na boku, i spavamo dalje
po danu,valjda, lakomije jede,pa guta više zraka i podriguje k'o praščić
ali, velim, ako zaspi, ne budi se čak ni od tog malog potresa
-
ja bih ga uvijek digla da podrigne i ako spava i ak ne
nakon minuticu ga spustim podrignuo ili ne
-
-
da, po noći mirnije papaju pa se ni ne nagutaju zraka toliko...
ali, po danu neke bebe mogu biti više halapljive i brže "vući" pa se nagutati i više zraka... dobro je što ju dižeš da podrigne, koliko god puta treba.... a nakon podoja, ako štuca, možeš ju ponovo vratiti na tu istu dojku (prazniju) da povuče još samo malo.. tako obično prestanu štucati...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma