-
Mi spavamo od kad smo uveli krutu hranu. Danju lijepo jedu, navečer pojedu neku mliječnu kašicu i spavaju do 2-3 ujutro. Tada se malo razbude, ponekad žele mlijeka, ponekad samo čaja. I nastave spavati dalje do cca 8 ujutro. Kad sam s njima u krevetu potegnu i do 9. Ove nedjelje smo svi zajedno spavali do 10
Tata nam spava na kauči, njega još uvijek skroz razbude noćna plakuckanja, pa ne može spavat dalje. A meni je krasno s njima - svaki dečko u svom kindaču (spojen na veliki krevet, bez bočne stranice) a ja u sredini (krevet 2x2 m) Na početku sam Dobricu uzimala u svoj krevet jer je tražio, sada više ne traži, pa ga ne uzimam. Njima je lijepo u krevetićima, tamo se izokreću tijekom noći (rotiraju se kao kazaljke na satu) i nemaju kud pasti.
Jedini slučaj kada izađu iz kindača je kada se probude ujutro, a ja ih ne čujem, pa dođu blizu mene i dirkaju me po licu, nježno me bude i guguću. Baš su maze.
Uglavnom, ako zbrojim to što noću dosta dobro spavaju s time da sam na poslu 8 sati (i muž se za to vrijeme brine za njih) ja sam jedna vrlo odmorna mama blizanaca
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma