-
Gdje kupiti male taekwondo tenisice?
Pod male mislim na broj 27, jer sam za starijeg sina bila u dućanu Kwon i kupila 32, a teta kaže da oni ne rade manje od 30
.
Zata ako je netko vidio još koji dućan tipa Kwon, sa tako "malim" tenkama nek javi....
-
Re: Gdje kupiti male taekwondo tenisice?
kad sam ja trenirala tae kwon do, nismo imali tene, nego smo bili bosi 8)
-
za tako male ti ne trebaju kwonice... neki roditelji su kupovali kod kineza, neki obične tanke mekane tenisice.
-
Ma ni ne trebaju mi kwonice, ali smo imali nekakve no name od "kineza" pa mu se noga toliko znojila da je to bilo
zamislite kako...mammmmaaaaaa noge su mi mokre, užas
a za treniranje bosi, još uvijek se ne skidamo ,jer jedan trening nemamo na tatamiju pa je prehladno
-
Mislim da i vani imaju najmanji američki broj 1, a to je 31/32.
Pretpostavljam da bi to bile tenisice ovakvog oblika:
http://www.blackbeltshop.com/adidas_...te_sneaker.htm
a slične modele imaju skoro svi proizvođači, samo prođi dućane s sportskom opremom.
Puma ima dosta sličnih modela, ja sam prije par godina kupila njihove i skroz su mekane, savitljive i prozračne (kupljeno u Mercatoneu na katu ako se dobro sjećam) i bile su super povoljne, cca 200 kn.
-
Mi još uvijek vježbamo (doduše, tek je 2 mjeseca na treninzima) u gimnastičkim papučama, možda da probaš to? Nije bos, ali nisu niti tenisice.
-
Imamo gimnastičke papučice i super su ako se trenira na tatamiju, ali kao što rekoh I ima treninge u dvorani jednog vrtića a podlaga je..ne baš mekana
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma