Nisam našla ovakvu temu pa se unaprijed ispričavam ako već postoji

Naime, moje 19 mj. staro dijete me zove mojim nadimkom već punih 2 mjeseca Meni je to stvarno preslatko Kaže ona i mama, ali obično kad se ne odazovem na nadimak
Bude mi malo smiješno u trgovini kad se ona navije žicati me nešta pa me zove i zove i zove i kad onda nakon nadimka kaže "mama", ljudi se redovno opale smijati. Valjda u početku nitko ne misli da sam joj mama, čim me zove imenom
Ona zna i kako se tata zove i nekad i njega zazove imenom (više iz neke fore). I mene je tako počela iz fore zvati imenom, a sad mi se čini da joj je prešlo u naviku jer me i po noći kad se probudi zove imenom, onakva polusnena

Ja sam svoje roditelje oboje zvala imenom kad sam bila mala pa mi se sada valjda vraća

Stvarno me to ne smeta, čak štoviše- nekako mi je posebno moje dijete po tome Jer ne znam da sam ikad vidjela drugo dijete (osim sebe same) da roditelje zove imenom...barem ne sa 17 mjeseci

Ima li još netko da je "Imenovani roditelj" i kada su vaša djeca počela s ovim? I smeta li vas to ili mislite da je sasvim normalno i OK?

Nisam bila sigurna gdje staviti temu, ali valjda sam potrefila.