-
Kalupi za paprenjake u Rijeci?
Zna li netko gdje ih ima? Ili mogu li se naručiti negdje, trebaju mi do Božića. Hvala.
-
i mene bi zanimalo...
Onako drveni s nekim reljefima, one obične lako nabavim.
-
Pomikaki, kakvi su to uopće obični? Ja ni ne znam kako to točno izgleda, trebaju mi za poklon.
Zna li netko ima li toga po ovim subotnjim sajmovima u okolnim mjestima?
-
ajoj, znam da ih je bilo u Lidlu. možda da probaš u Merkuru? ili u onom dućanu na Korzu, jel Casa MIa?
možda u Semeraru.
stvarno ne znam, ja sam ih isto tražila, negdje našla i zaboravila gdje.
-
pod obične mislim na one limene, kojima izrezuješ oblike i možeš ih naći u kompletima od više ili manje komada u mnogim trgovinama, pogotovo u ovo doba, čak sam vidjela nedavno neku reklamu tipa top-shop za puno tih oblika po nekih 200 kn :/
ali mene zanimaju oni drveni, ne za izrezivanje iz razvaljanog tijesta nego da tijesto utisneš i dobiješ reljef.
Recimo ovako nešto
iz coolinarke
ili ovako nešto
i evo mi odgovora
treba samo guglati
majstor s Dolca
-
-
ne, mislila sam na one za izrezivanje :/
sjetila sam se ovakvog štanda na Beloj nedeji u Kastvu i jednog u Lignju na marunadi kad smo mi kupili kuhaču (palentar, jelte) i onu žlicu za med. ne znam jel bilo ovih kalupa.
baš nisam od pomoći. jedino da prošećeš (kad prođe potop) Korzom pa pogledaš.
-
edit: našla sam jedne na netu
http://sveisvasta.hr/ducan/kalupi-i-...ake.html?pop=0
možda da pitaš u onom dućanu na trsatu, onom novom s gomilom raznih hrvatskih suvenira, znaš tamo na uglu pored sobrage?
-
čisto sumnjam da ću ja biti prva koja će stići do Dolca 
imala sam svojevremeno i ideju da sama izrezbarim svoje kalupe za paprenjake, ali naravno, kao i mnoge druge ideje koje sam imala ni ta nije do dana današnjeg ostvarena...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma