I kod mene je bio jedan čovjek odrediti gdje su čvorovi i podzemne vode i gle čuda krevet mi je bio na idealnom mjestu bez i jednog čvora i točno između tih nekih "zraka" koje se sijeku u čvorovima, a i on se čudio kako po cijelom stanu nema podzemnih voda nego samo nešto jako malo ispod kuhinje. Na kraju je rekao da mi može ponuditi samo anatomski jastuk jer da mi ništa drugo ne treba. Ne znam kako je skužo da ionako ništa ne bih kupila?!Jedino mi nije jasan taj aparatić s kojim je mjerio, žicala sam ga da i ja probam s time hodati po stanu i dao mi je i ta antena je i meni reagirala na istim mjestima kao i njemu?!
A kod frenda mi je bio prvo jedan mjeriti pa onda neki drugi (obojica navodno jako dobri u tome) i odredili su čvorove i podzemne vode na sasvim različitim mjestima
A kad za neku zaštitnu dekicu/madrac daš skoro 1000 eura onda naravno da s tim bolje spavaš i da savršeno djeluje!

Jedino mi nije jasan taj aparatić s kojim je mjerio, žicala sam ga da i ja probam s time hodati po stanu i dao mi je i ta antena je i meni reagirala na istim mjestima kao i njemu?!
Odgovori s citatom