Cure moje drage!
Kako forum danas nije radio, nisam vam uspjela javiti da je reportaža bila emitirana danas u 18h00.

Linka još nemam, ali mi je novinarka rekla da će danas oko 20h00 biti dostupno na njihovoj internet stranici. Ja tražim, još ništa nisam našla, pa ako nađem, probat ću staviti link od tamo.

Mi smo otišli pogledati direktno emitiranje kod mojih roditelja i nismo baš zadovoljni. Ništa skoro nije emitirano, dosta materijala smo snimili, a na kraju je sve izrezano…

Malo nas je neugodno iznenadilo što su izašli s našim punim imenom i prezimenom, iako je prvotni dogovor bio da se ide anonimno. Dobro, na potpunoj anonimnosti (prekrivanje lica) nakon snimanja na kraju nismo baš jako inzistirali jer nam to nije bilo baš toliko važno, čak nas ne bi smetalo da su se spomenula samo naša osobna imena, ali nam se nije svidjelo kad smo čuli da nam se spominje puno ime i prezime, i to čak nekoliko puta…

Eto, mali savjet onima koji će biti u sličnoj situaciji ubuduće, jako inzistirajte na anonimnosti ako vam je to važno!

No dobro, što je - tu je… Mi smo dali sve od sebe, a na ostalo nismo mogli utjecati…Važno je da smo pokazali da se u Sloveniju stvarno ide zbog hrvatskog zakona, a to je ono najvažnije…

svima!