Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Ebay

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Ebay

Kupila sam nešto 20.10. i paket je poslan 21.10. Po broju koji sam dobila od USPS-a za praćenje paketa to potvrđuje.
    Do danas paket nisam primila.

Kontaktirala sam sellericu i njoj se nije vratilo.

Što dalje da radim?

Jel mogu kod nas negdje provjeriti jel paket pod tim brojem stigao?
    Da otvorim dispute ako paket ne stigne za 5-6 dana ili...?

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ako imaš praćenje paketa zar ne vidiš gdje je?
    Trebala bi

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

na stranicama USPS-a kad ukucam taj broj piše kad je poslano, u koliko sati koji grad itd i piše da dalje nema informacija.

Jel naši u pošti mogu vidjeti jel paket stigao?

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

dobila HP..kažu da mora pisati na USPS stranici da je ušlo u HR...a ne piše..

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

meni isto na USPS nikad nije pisalo ništa više od datuma kad su zaprimili paket. obično je trajalo 10-ak dana tako da ne trebaš još dizat frku.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

prošlo je već 39 dana..imam još 6 dana za otvoriti dispute (rok je 45 dana) na paypalu ili ništa ni od paketa ni od love..

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jednom mi je paketić stigao za 4 mjeseca, sav izmučen, ali našao je put. A taman mi je cura htjela refundirati novce, u zadnji čas sam joj stigla javiti da je stiglo!
    Jedna gospođa mi je poslala 2 paketa u isto vrijeme radi smanjenja poštarine, drugi je stigao dva tjedna iza prvog, da ne vjeruješ! Bila sam sigurna da se neće pojaviti.
    Isto tako, par paketića mi jednostavno nije stiglo, kontaktirala sam prodavače i poslali su mi ponovo stvari koje sam naručila. Nije bilo potrebno otvarati dispute, jednostavnije se dogovoriti. Doduše u oba ta slučaja radilo se o e-bay shopovima, ne znam kako bi se stvar završila da se radilo o privatnim sellerima. Mislim da još uvijek postoji šansa da ti se paket pojavi

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pošalji mail USPS-u da provjere gdje je paket. Ja kad sam čekala da mi stigne paket Fedexom, mogla sam u svakom trenutku kontaktirati ih i izgnjaviti-gdje je paket (iako sam pratila i vidjela gdje je), zašto je tamo, šta se sad radi s njim, koliko će još trajati itd.itd. (bio je jako važan paket i bilo je ključno da mi stigne iz Amerike u roku 5 dana )

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uh, ne znam, meni bi bio bad otvoriti dispute kad je žena očito poslala paket. :/

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa
    prošlo je već 39 dana..imam još 6 dana za otvoriti dispute (rok je 45 dana) na paypalu ili ništa ni od paketa ni od love..
    krivo sam gledala datum, oprosti

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja lijepo molim ako netko ima direktan tel. broj Ureda za internu kontrulu i reviziju Hrvatske pošte jer me ne žele spojiti niti mi dati broj jer kažu nemam nikakva prava (obzirom da nisam vlasnik paketa) niti otvoriti nikakav slučaj reklamacije :shock: :shock: :shock:

Dakle, u zadnjih godinu dana naručila sam 115 paketića s e-baya i sve je štimalo (čitaj izgubljena i refundirana 3 u 11 mjeseci), ali kao da je u zadnjih mjesec dana sve pošandrcalo. Nestalo mi je 10 paketića i svi su bili PS3 igrice vrlo lako prepoznatljive preko kuverte i lako unovčive (dječje cipelice i robica im nisu interesantni)!

Ukupna vrijednost je prilično značajna a selleri su sve bili različiti i iz različitih dijelova UK a paketići su slani na različite datume. Sad vi meni kažite da je to slučajnost što je eto baš meni nestalo tih 10 paketića kao što mi kažu na kontakt telefonu HP-a..... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ima li netko sličnih iskustava (a iskreno se nadam da nema) i što je poduzeo :?

Još ću ispasti nekakav lopuža na e-bayu smajlićkojivrištiodjadatugeibijesa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •