-
Dr. J.Chedid
zanima me je li koja od vas njegova pacijentica,kakav je,preporuke i sve što smatrate bitnim
hvala
-
odličan doktor, samo mislim da više ne prima.
ali prima wahid, odmah ordinacija do njega.
-
To su Kruge jelda?
Za ovog što pitaš, nemam pojma... ali meni je dr.Wahid fantastičan, ja sam ti kod njega... drag, simpa, nema vaginalnih pregleda (rekli mi nedavno da to nije uobičajeno i da mogu biti sretna zbog toga), uvijek pita kako sam i da li imam kakvih pitanja...
Ja sam mislila da ću privatno vodit trudnoću, ali ovaj ginić je toliko simpa da nije bilo razloga za to...
-
on je meni bio na trudničkom tečaju
činio se baš ok
i radio je na sv.duhu kao porodničar, pa ima iskustva
-
-
da da na Krugama su!u Domu Zdravlja.
Hvala.
-
Ja sam njegova pacijentica...ne znam što bih rekla...meni je čudan, nismo se baš "našli"...ima dana kad je super volje i dat će bez riječi svaku uputnicu i savjet, a ima dana kad bude vrlo loše volje i za sve "opere".
Ja sam ga u trudnoći pitala par vrlo jednostavnih pitanja vezano za to jer mi je prva trudnoća i jel ne znam, a on me oprao sa 5-minutnim predavanjem nakon kojeg opet nisam znala ništa, samo me prošla volja za daljnjim raspravama.
A opet, ne mogu reći da je generalno loš.
-
Jednom sam bila kod Wahida i odustala jer mi je bio iznimno neugodan. Nakon toga vodila privatno sve.
-
Ja sam isto njegova pacijentica već jedno 10 godina.
Nisam oduševljena s njim, ali sam se već navikla, sad mi je već i prilično simpa.
Obzirom da sam imala problema u trudnoćama nervirao me njegov darwinistički pristup- ako trudnoća ostane-ostaće, ali kasnije sam se prebacila za sve preglede(trudničke) u Vinogradsku i davao mi je uputnice bez problema.
Sad idem jednom godišnje na Papu i tu i tamo razmislim o tome da se prebacim negdje drugdje, ali za sada ostajem tamo.
-
Mene stvarno čudi kako imamo tako različita iskustva od istog doktora... ja sam ga morala uvjeravati da je sve ok i da nisu neke pretrage potrebne, ali je on inzistirao da se ipak provjeri...
I kakva god gužva bila (a uvijek je gužva) uvijek me pita kako sam, jel ima što novoga, jel se rita, pa gleda slikice sa uzv-a, pa jel me što zanima, jel imam pitanja i bla bla bla...
-
meni je chedid baš legenda, nikada nisam bila kod njega a da je bio neraspoložen, uvijek je bio raspoložen za zafrkanciju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma