Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Dr. J.Chedid

leekt avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Dr. J.Chedid

zanima me je li koja od vas njegova pacijentica,kakav je,preporuke i sve što smatrate bitnim
    hvala

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

odličan doktor, samo mislim da više ne prima.
    ali prima wahid, odmah ordinacija do njega.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

To su Kruge jelda?
    Za ovog što pitaš, nemam pojma... ali meni je dr.Wahid fantastičan, ja sam ti kod njega... drag, simpa, nema vaginalnih pregleda (rekli mi nedavno da to nije uobičajeno i da mogu biti sretna zbog toga), uvijek pita kako sam i da li imam kakvih pitanja...
    Ja sam mislila da ću privatno vodit trudnoću, ali ovaj ginić je toliko simpa da nije bilo razloga za to...

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

on je meni bio na trudničkom tečaju
    činio se baš ok
    i radio je na sv.duhu kao porodničar, pa ima iskustva

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mislim da chedida

leekt avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da da na Krugama su!u Domu Zdravlja.
    Hvala.

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam njegova pacijentica...ne znam što bih rekla...meni je čudan, nismo se baš "našli"...ima dana kad je super volje i dat će bez riječi svaku uputnicu i savjet, a ima dana kad bude vrlo loše volje i za sve "opere".

Ja sam ga u trudnoći pitala par vrlo jednostavnih pitanja vezano za to jer mi je prva trudnoća i jel ne znam, a on me oprao sa 5-minutnim predavanjem nakon kojeg opet nisam znala ništa, samo me prošla volja za daljnjim raspravama.

A opet, ne mogu reći da je generalno loš.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Jednom sam bila kod Wahida i odustala jer mi je bio iznimno neugodan. Nakon toga vodila privatno sve.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam isto njegova pacijentica već jedno 10 godina.
    Nisam oduševljena s njim, ali sam se već navikla, sad mi je već i prilično simpa.
    Obzirom da sam imala problema u trudnoćama nervirao me njegov darwinistički pristup- ako trudnoća ostane-ostaće, ali kasnije sam se prebacila za sve preglede(trudničke) u Vinogradsku i davao mi je uputnice bez problema.
    Sad idem jednom godišnje na Papu i tu i tamo razmislim o tome da se prebacim negdje drugdje, ali za sada ostajem tamo.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Mene stvarno čudi kako imamo tako različita iskustva od istog doktora... ja sam ga morala uvjeravati da je sve ok i da nisu neke pretrage potrebne, ali je on inzistirao da se ipak provjeri...
    I kakva god gužva bila (a uvijek je gužva) uvijek me pita kako sam, jel ima što novoga, jel se rita, pa gleda slikice sa uzv-a, pa jel me što zanima, jel imam pitanja i bla bla bla...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni je chedid baš legenda, nikada nisam bila kod njega a da je bio neraspoložen, uvijek je bio raspoložen za zafrkanciju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •