Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: uskoro porod

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno uskoro porod

drage curke, vidim da vas je puno tu ...ja sam u 7.mjesecu trudnoće,i već me sad jako hvata paranoja...prvorotkinja sam i užasno me strah!! da li mi možete reći dal se u vinogradskoj kada dođem mora tražit epiduralna.???mislim dali mi ju daju bez problema ili moram moljakat ?? kakav je postupak kada dođem u bolnicu?? može kakve preporuke doktora i babica u vinogradskoj?? ljep pozdrav svima vama

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

luna, imaš temu o vinogradskoj bolnici gdje možeš pronaći sve što te zanima..ali u kratko ti mogu odgovoriti:

preporuka ti ništa ne znači, kada dođeš vidjet ćeš ko će te dočekati, meni je bila babica blaženka i bila je odlična, nije me rezala, lagano me širila i ja sam prošla bez rezanja, pucanja, šivanja i bila presretna!dakle preporučam!
    što se doktora tiče, opet je najbolje da pročitaš temu iz vonogradske jer svatko ima svoje favorite, meni su se obzirom na maratonski porod izmijenili svi, ali trudnoću rped kraj mi je vodila dr. košec što je svakako bila ulaznica da svi budu jako korektni prema meni, u glavnom dr. bolanča je krasan doktoro također, mlada doktorica crne kose kojoj više ne znam ime..bože kak to čovjek sve brzo zaboravi :? ja bih opet tamo rodila jel su prema meni svi bili super
    epiduralna je opet nova priča ja sam ju tražila prije poroda, već na pregledima a kada sam došla na porod su me posjetili anesteziolozi, pitali da li želim, ja rekla DAAAAA i to mi je bilo odlično iskustavo koje opet preporučam i za koje bi se opet odlučila..jer mislim da drip trudiove ne bi preživjela ili možda bi ali bi se strgala do toga i ko zna koliko bi mi snage ostalo za tiskanje i za uživanje u svemu nakon poroda
    ja sam bila u strahu, ogromnom,, kao i ti sada pretpostavljam, kada je krenulo premirala sam od straha ali te ponese takav adrenalin da nemaš u glavi mjesta za paniku, samo želiš da to odradiš kak treba i da dobiješ živu i zdravu bebu u ruke...ak te kaj još zanima, pitaj, ja porod tamo ocjenjujem s 5!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

puno ti hvala.... ja sam još relativno mlada,imam tek 20 godina...tak da sam u užasno velikom strahu...neznam čega me više strah....trudova,rezanja,šivanja ili poroda... nadam se samo da ću se dobro snać u ulozi mame i nadam se da ću i ja imat tu sreću da mi svi budu okej ako imaš još kakva saznanja,javi...pozz

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Čuj, samo rezanje i šivanje tokom poroda boli,ali ništa neizdrživo. Ako babica zareže u trudu najvjerojatnije nečeš niti skužiti. Šivanje bole površinski šavovi jer navodno tamo anestezija ne djeluje, ali tada već imaš svoje malo na prsima i stvarno ti je svejedno za to još malo boli. Šou je poslije, kad nemožeš sjesti, a i hodanje je teško. Ja ti želim porod bez epizotomije ili sa sasvim malo šavova.

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mala Luna prvotno napisa
    puno ti hvala.... ja sam još relativno mlada,imam tek 20 godina...tak da sam u užasno velikom strahu...neznam čega me više strah....trudova,rezanja,šivanja ili poroda... nadam se samo da ću se dobro snać u ulozi mame i nadam se da ću i ja imat tu sreću da mi svi budu okej ako imaš još kakva saznanja,javi...pozz
    Mala Luna, ne daj da te režu. Imaš pravo odbiti epiziotomiju, a imaš pravo dobiti i anesteziju za šivanje, ako slučajno pukneš. I nemoj se unaprijed brijati na epiduralnu jer ti možda uopće neće trebati. Na porodu isprobaj sve položaje i ostani u onom gdje najmanje boli. Pročitaj teme o prirodnom porodu i lijepe priče s poroda. Imaš dovoljno vremena da se pripremiš za svoj porod iz snova. Sretno!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Tako je, u svakom slucaju ne brini za epiduralnu i pokusaj imat povjerenja u babicu i doktore! Ja sam cim su me poslali u radonu pitala za epiduralnu na sto mu je babica rekla da se opustim i da ona smatra da mi uopce nece trebati jer ce sve biti brzo gotovo a da ako bas nesto ne bude po planu mogu je dobit bez problema - i imala je pravo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •