Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: pitanje u vezi poroda, tečaja... bolnica Varaždin

chora avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno pitanje u vezi poroda, tečaja... bolnica Varaždin

pozdrav svima od jedne friške trudnice....

pitao me moj ginekolog gdje mislim roditi....pa proučavajući forum vidim puno pohvala za bolnicu u Varaždinu, stoga.....

1. kako izgleda tečaj za prisustovo muža na porodu? pošto mi je muž ima poteškoće sa zdravljem, u vidu jedne reumatske bolesti pa ne može čučnuti, kleknuti.... pa se bojimo da su to neke vježbe na podu....a vidim da se traži tečaj položen za prisustvo na porodu...pa ako je to nešto u tom pogledu....kako "preskočiti tu prepreku"

2. kako organizirati boravak u Varaždinu prije poroda.....jer ne znam kako je to kod poroda....kad trudovi počnu da se ne porodim u auto....a opet da ne moramo juriti brzo...pa se još ne razbijemo...ili je bolje organizirati smještaj tamo par dana prije....

hvala

anchie76 editirala naslov da bude jasnije o čemu se radi

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Re: pitanje u vezi poroda, tečaja...

Citiraj chora prvotno napisa
    1. kako izgleda tečaj za prisustovo muža na porodu?
    2. kako organizirati boravak u Varaždinu prije poroda...kad trudovi počnu da se ne porodim u auto.....ili je bolje organizirati smještaj tamo par dana prije....
    1. To su tzv ex cathedra predavanja gdje ginekolozi, babice, patronažne sestre, fizijatri i pedijatri daju savjete o trudnoći, porodu i njezi novorođenog djeteta (tako je barem izgledalo kod nas)
    2. Nisam od onih koje su rodile tamo, no mogu reći da mi vožnja autom u trudovima do Vž ne izgleda najbolje (iako mislim da nema brige oko porađanja u autu, barem kod prve trudnoće, ali uvijek postoje iznimke )

curka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Meni je dr još prije i nego što sam stala trudna rekao da će me poroditi carskim rezom i pri tom zahvatu odstraniti miom...
    Sada sam u 15-om tjednu trudnoće s blizancima i uskoro idemo na kontrolu. Da li da pitam dr jel ostajemo pri carskom ?
    Jel kod carskog (u Petrovoj) može biti prisutan suprug ?
    Jel trebamo ić na trečaj za trudnice ? Hoće li nam dr to sam reć ili ga ja trebam pitati ??

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

chora nisam isla na te tecajeve, al sigurna sam da nema veze muzeva dijagnoza - nece te on porađat, mislim da se uglavnom radi o vjezbama disanja i malo informacija o porodu. a ovo drugo, mislim da ti nema smisla trazit smjestaj il slicne opcije jer nemres znat oces rodit u 37 il 42 tjednu. u svakom slucaju sretno!!!!
    [b]curka[/b mislim da ni u jednoj bolnici tata ne moze prisustvovat carskom rezu ( ne izgleda nimalo carski ), mozda ga pozovu odma kad se beba rodi da ju vidi.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

chora, ne znam kak se ovaj smajlic stvorio, ja stavila onog lijepog sa smjeskom.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tečaj u varaždinskom rodilištu uključuje predavanje ginekologa, primalje i glavne sestre za novorođenčad.

Ne znam otkud dolaziš u Varaždin, ali iz Zagreba dođeš do rodilišta za manje od jedan sat.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo, tuimaš puno o VŽ rodilištu:
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=73857

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •