-
Pokradene stvari na rasprodaji
Pozdrav,
na ovoj i prošloj rasprodaji sudjelovala sam kao kupac i kao prodavatelj, a predložila sam i prijateljici da se uključi- budući da ona nije član podižem na forum njezino posmo nezadovoljstva. Znam da je teško osigurati se od krađe stvari, no nadam se da će barem jedan od posjetutelja rasprodaje koji radi takve stvari pročitati ovo pismo i ostati posramljen.
Prenosim pismo:
Poštovani,
Par puta sam sudjelovala u kupnji rabljene odjeće za svoje dijete na Rodinoj rasprodaji. Na štandovima sam nailazila na svakakvu robu. Ok! Kako svaka roba ima svoga kupca, mišljenja sam da je to u redu. Za sudjelovanje u prodaji pa i za samo volontiranje odlučila sam se zbog djeteta i roditeljstva jer je to doista teško u današnje vrijeme. Posjedujem dosta nove odjeće koju dijete ne uspije pošteno iznositi, a koju poklanjam prijateljicama za njihove mališane. Odjeću i obuću koja stoji odlučila sam prodati na Vašoj rasprodaji, eventualno ne prodano - donirati. Kako mi termin za volontiranje nije odgovarao, uspjela sam naći vremena za odnijeti 30 komada odjeće za prodaju. Prilikom pregleda, odnosno na samoj kontroli, razočaralo me kako se jako traže greške na robi, a za svaku grešku mi se napominje kako da smanjim cijenu na besmislen iznos ili da ju doniram. Priznajem da sam 2 stvari dala odmah na donaciju. Kod trećeg puta me jako zasmetalo traženje greške te sam pokupila sve tri stvari u vrećicu i sa sumnjom, radije odnijela kući i poklonila prijateljicama. Ok!-opet! Danas je suprug otišao podići prikupljen novac od prodaje, budući mi je dijete bolesno. Dogovorili smo se da robu koja je ostala - donira. Kući se vratio sa dvije vrećice robe i od 715,00 kn - prodano je 155,00 od toga donirano 47,00. Ok!!! Misleći kako je nekako puno robe ostalo, suprug je ipak donio stvari kući. Malo prije sam sortirala stvari iz vrećice i primijetila da mi je nekako malo stvari ostalo. Prema evidenciji i ostatku robe (kartice su kod mene) - evidentno je da je prodano robe u vrijednosti 430,00 kuna! Negdje se izgubilo 270,00 kn! Pitanje glasi: da li sam ja luda ili samo prevarena?? Mislim da ovo iskustvo više nikada neću ponoviti, radije ću pokloniti prijateljima!! Ovaj osjećaj iskorištenosti i prevarenosti nije mi stran ali je definitivno nepotreban!! U glavnom, prema mojem iskustvu, daljnje suradnje između nas neće biti, a loš glas kao i samo iskustvo pokušat ću prenijeti isključivo i samo kad me netko pita i to iz razloga što ste Udruga Roda i vjerujem da od Vas ima dosta koristi a moj problem nije od životne važnosti i stoga ću preko toga prijeći. Jedino što ne mogu je - ne napisati i ne poslati ovo pismo!
Konkretno - ovo je za Vas sramota!!
Beskrajno razočarana,
V.N.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma