* ja ljubazno molim ljude koji dolaze na primopredaju da donose robu u dobrom stanju, nepoderanu i CISTU, koja nije, kao sto je meni jedna prodavacica rekla "ah.. ma to je od domestosa poflekana" - jako je zalosno sto ne postoji svijest o tome da roba treba biti cista, nepoderana i u dobrom stanju te je sukladno tome jako zalosna i cinjenica da smo BILI PRISILJENI uvesti kontrolu kvalitete i sto na istoj prilicna kolicina robe NE PRODJE

* dakle - molim vas NEMOJTE donositi stvari koje sami ne biste kupili

* nemojte na robu stavljat cijenu koju i sami na rodinoj raspordaji ne bi platili

* nemojte od nas ocekivati da snosimo odgovornost za lopove - to je doista na dusu svakome od njih - svaka od nas vise nego posteno potrosi svoje vrijeme da bi svima nama bilo bolje

* i na kraju, ne bi se slozila da smo mi tamo zbog prodavaca i kupaca - mi smo tamo svi jedni zbog drugih - i kupci iprodavaci zbog nas i mi zbog njih - to nikako nije jednosmjeran odnos

Rodina rasprodaja je jedan jako dobro organiziran sajam. Tko cesto dolazi na nase rasprodaje mora priznati da uglavnom napredujemo i uvodimo poboljsanja.

A kad smislimo kak da, bez da dovedemo murju koja ce pregledavati ljude, na dogadjanju poput rasprodaje sprijecimo kradje, mislim da cemo taj izum patentirati.

Znam da ostecenim prodavacima bas nista ne znaci, ali vjerujte da nam je uzasno zao sto se ovakve stvari odgadjaju - i koma je sto takvi dogadjaji pokvare i zasjene sve ono dobro sto smo nekom raspordajom napravile.
I tako na kraju zbog nekih xy nemoralnih NN osoba, sve dobro sto je drugih pozitivnih xy osoba ucinilo jednostavno bude ponisteno.