-
što se "unutarnje kontrole" naših volonterki tiče... Mislim da se to kosi sa svime onime kakvim volonterizam doživljavamo: onoga trenutka kada budemo morale kontrolirati jedna drugu, ništa od ovoga neće imati smisla :/[/quote]
Ne slažem se sa vašim stavom-u današnje vrijeme kad ljudi zaista imaju sve manje obzira i osjećaja za druge, još više treba provjeravati volontere, jer možda se netko upavo iz svoje koristi prijavio za volontiranje....
Gledajte to i malo sa druge strane, kad dođeš kao prodavač i vidiš da se neke volonterke motaju oko tih stolova i "uškicavaju" šta bi pokupile za sebe i to je jedino što ih u tom trenutku interesira.
Da se razumjemo nisu sve takve-ima tamo divnih žena koje su spremne pomoći, uskočiti i odgovoriti na svako pitanje, a ima ih i koje su neljubazne...
U svakom žitu ima kukolja- zato ne možemo generalizirati stvari i postavljati volontere kao nedodirljiva bića.
Ja kao prodavatelj prodala sam(ponosno kažem) kvalitetnu odjeću i igračke i sretna sam što će neko dijete to nositi ili se igrati tim igračkama, no i moje vrijeme je uloženo u sve skupa, a donirano je 30% od ukupne prodaje-dakle i ja sam nešto u čitavoj priči dala iako nisam fizički prisustvovala rasprodaji...
Na kraju napominjem da cilj prvog posta nije bilo nekoga napadati i optuživati, već ukazati na problem kako bi se u budućnosti smanjio ili uklonio.
Od početka govorim kako prijateljica nebi reagirala da je nedostajalo 2-3 stvari, ali 10 stvari i to sve ista veličina stvarno je sumnjivo... najgori je osjećaj nepravde i prevarenosti...
Shvaćem da se i vi kao volonteri smatrate prozvanima, ali pobogu zar bi trebali to stavljati pod tepih i ne reagirati ako netko zaista koristi udrugu za svoje potrebe ili krađu-zar to nebi bilo zaista sramotno?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma