Drage moje! Htjela bih se samo kratko osvrnuti na pitanje svekrve i dojenja... Moja "sveki" nikad nije dojila, MM i njegova seka su othranjeni na bocu, međutim, ja valjda sam dobila na lotu što se toga tiče jer moja svekrva meni NIKAD nije rekla " možda nemaš mlijeka"," probaj s dohranom", "daj joj čaja" i sl. nego kad se nađem u bilo kakvom problemu u vezi dojenja ona je uvijek tu i pomaže mi hrabreći me da je sve u redu i da probam dodatno izdojiti i češće stavljati malenu na siku da navuče mlijeka. samo sam htjela reći da nisu sve svekrve aždaje, nego da ima i normalnih žena s tom funkcijom
Uz to, uvijek je potrebno imati nekoga tko će te gurati dalje i hrabriti jer je jako bitno samopouzdanje a ne bojazan od stresa. Ja sam imala veliki stres u trudnoći, majka mi je umrla kad sam bila tri mjeseca trudna, trudnoća mi je bila teška jer sam imala dijabetes i nisam mogla jesti sve što sam poželjela, međutim, dojim evo od samog početka, bebica ima 4 mjeseca i još uvijek sisa, tako da smatram da se može uspješno dojiti samo ako se to želi )) Ako netko nema želju, tražit će ispriku da ne doji!