eto, spopala me ogromna sreća kad sam čula da je jutros Leonarda rodila zdravo dijete i da je sve prošlo bez problema![]()
presretna sam zbog cijele njihove velike obitelji![]()
![]()
eto, spopala me ogromna sreća kad sam čula da je jutros Leonarda rodila zdravo dijete i da je sve prošlo bez problema![]()
presretna sam zbog cijele njihove velike obitelji![]()
![]()
Cestitam im na sada uvecanoj sreci, a posebno sam ponosna sto su progovorili i u ime svih koji ce za srecu ostati uskraceni zbog novog zakona o medicinskoj oplodnji.
Čestitam cijeloj obitelji Boban na maloj Ruži![]()
Iskrene čestitke!!!
Ružo, dobro nam došla!
![]()
I ja sam se baš razveselila kad sam pročitala da je rodila. Čestitam prekrasnoj mami i čitavoj obitelji na curici!
iskrene čestitke obitelji, posebno sestrama i braći, a Ruži dobrodošlica od srca![]()
Ja to pojma nisam imala! :shock:
WOW, čestitam!![]()
:D
:D
Dobrodošla nam Ružo!
Čestitka obitelji, princezi na tisuće poljubaca!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neka cijela obitelj bude sretna!
Čestitam na Ruži!
![]()
x! Drago mi je da su uspjeli i to baš u državnoj klinici, zdravstva i know-howa koji je dugo vremena bilo uzor bližim zemljama, a sada je tako pogođeno novim drakonskim substandardnim zakonom po kojem će rijetki uspjeti ostvariti trudnoću, a parovi koji žele ići na IVF prisiljeni odlaziti u druge zemlje.wewa prvotno napisa
I zanima me bi li se koji od stručnjaka koji po ženskim časopisima kao glavnu uzrok neplodnosti navode spolne bolesti (zapravo u manjini uzrok neplodnosti) usudio stat pred ovu ženu i reći joj u facu svoje teze na tu temu.
Prekrasno, čestitke obitelji Boban.
A Ruža, ajme prekrasno!
čestitam od srca na povećanju prekrasne obitelji.
![]()
vidjeti ovako prekrasnu mnogobrojnu obitelj bi trebalo biti poticaj našim zakonodavcima-neka porade na zakonima o posvajanju i MPO
Jako volim tu ženu i presretna sam što im se ostvarila želja.![]()
[size=1]Dok sam radila na Mirogoju, znali su 2-3 puta godišnje obilaziti grobove, pa su navraćali po cvijeće. Dobila sam dojam da je jako smirena i ugodna osoba.
Čstitke od srca cijeloj obitelji
Baš mi je drago zbog njih![]()
Čestitke obitelji na malenoj Ružici.![]()
Leonardu sam susrela na bolničkom hodniku one noći kad su mi krenuli trudovi i kad je pukao vodenjak.