imam perilicu/sušilicu candy 5+5. kupljena prije godinu dana i od samog početka sušilica dok radi smrrrrrrdi. smrad je neka kombinacija spaljene gume i vlage :/
prošle godine ju uopće nisam koristila, nije mi se dalo zvati majstora, jer je miha bio mali. od ove zime je u pogonu, ali je smrad nesnošljiv. ako otvorim vrata od kupaonice smrad se širi po cijelom stanu, ako zatvorim onda se u kupaonici ne može boravit više od minute, jer glava zaboli.
prije dva tjedna je bio majstor, pogledao i kaže da je sve ok. prošli tjedan su odvezli mašinu u servis pregledavali, puštali da radi, čistili i kažu da oni ne vide nikakav kvar i da njima ništa ne smrdi. isti dan ja sušim veš i naravno smrdi.
probala sam s različitim deterdžentima i omekšivačima i maramicama za sušilicu i opet isto.
ne znam što dalje da napravim, previše sam ju platila da bih sada imala smrdljivi veš. što uopće mogu više napraviti? obratiti se dućanu u kojem sam kupila?

sušilica smrdi
 sušilica smrdi

Odgovori s citatom
  Odgovori s citatom 

pužić prvotno napisa
 pužić prvotno napisa

) zvala servis i opisala cijelu stvar. zacudili su se, kao nikad nisu culi za ista slicno, trazili su me to na pismeno i rekli da ce proslijediti proizvodjacu. ja napisala i poslala mail, a oni ni bu, ni mu. probat cu to istjerati na cistac slijedeci tjedan sad kad vidim da nas ima!
 ) zvala servis i opisala cijelu stvar. zacudili su se, kao nikad nisu culi za ista slicno, trazili su me to na pismeno i rekli da ce proslijediti proizvodjacu. ja napisala i poslala mail, a oni ni bu, ni mu. probat cu to istjerati na cistac slijedeci tjedan sad kad vidim da nas ima!

Nije ti nikada ni smrdila ili je prošlo ono neko vrijeme dok guma nije zgorila pa prestalo(utješi me jer sam ja možda sušila u mojoj svega 20-tak puta baš zbog smrada)?
  Nije ti nikada ni smrdila ili je prošlo ono neko vrijeme dok guma nije zgorila pa prestalo(utješi me jer sam ja možda sušila u mojoj svega 20-tak puta baš zbog smrada)?