Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: Tečaj na Sv.Duhu

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Tečaj na Sv.Duhu

Ima li tko kakvu informaciju? Išli bi na tečaj tako da tata može biti na porodu. Kad se održavaju i kako se prijaviti??

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Jednostavno nazovi ginekologiju na Sv. Duh i pitaj kad je sljedeći tečaj. Ja sam bila sredinom devetog mjeseca...Zaboravila sam koji je direktni broj ali se raspitaj na informacijama...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

U slučaju da ti kažu da nema mjesta, nemoj se zabrinjavati. Meni su ljetos rekli da imaju slobodnih mjesta tek 14.10. (a termin mi je 01.10), ali smo mi uredno saznali kada se održava tečaj, pojavili se tam i nitko nije niš pitao. Ionako nećeš puno saznati, jedino vrijedi otići zbog onog "otac na porodu" potpisa. Broj ti je 371 23 17

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hvala na informaciji, idem zvati...

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na slijedecem (19.10.) ces i saznati o vaznosti i ispravnom koristenju autosjedalica za bebe, predavati ce nasa Nika 8)

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo, predbilježilo nas - 14.12. u 16 h, termin mi je u siječnju.
    Nadam se da će i onda biti kakvih zanimljivih predavanja, naime o porodu već ponešto znam iz iskustva...

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ja idem na tečaj 19.11. pa me zanima gdje je predavaona u zgradi.Inače se tamo gubim kao u labirintu pa bi mi dobro došle upute, jer kad nekog tamo pitam nitko ne zna baš točno.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

krivo sam napisala.
    19.10. je pravi datum

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad udes unutra, na vrata od rodilista, potegnes prvu lijevo kroz jednu cekaonicu, pa kad prodes cekaonicu odes lijevo pa uz stepenice na drugi kat, pa ravno i prva desno. Mislim da je u tom hodniku prva vrata na lijevo predavaona.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Hvala puno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure,
    u koliko sati počinje taj tečaj sutra na SD i da li se mogu samo pojaviti. Jel besplatan?

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zmajić, koliko znam moraš se puno prije prijaviti jer je velika gužva.
    najbolje da ih nazoveš, ja nemam broj vjerujem da će ti dati netko od cura.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i cure koje će doći sutra, vidimo se

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj zmajić prvotno napisa
    Cure,
    u koliko sati počinje taj tečaj sutra na SD i da li se mogu samo pojaviti. Jel besplatan?
    počinje u 16:00
    istina da se moraš predbilježit, ja sam zvala prije mjesec dana i moljakala ženu da me ubaci (iako je govorila da je sve puno) jer se bojim da mi beba ne urani pa mi je rizično da čekam tečaj u 11. mjesecu.
    Znam da sam na forumu čitala da su neke cure samo došle i da nije bilo frke, necu ti to preporučit al znam da sam i to čula. Ako ti nije baš žurno naruči se. Broje ti je 3712-317, tražiš gđu. Smiljku i to zoveš iza 12 sati

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

školjkica, jesi bila na tečaju?

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

jesam bila sam, ali tečaja nije bilo, koje s*anje, došlo nas je puno, još neke žene nisu imale di ni sjest i dođe doktor i kaže odgođeno. Mislim da je bar odgođeno ali nisu dali termin drugi, nego da nazovemo opet gđu Smiljku. Već vidim šta će bit kad sutra nazovem, reć će da ima termin u 11. mj i da je popunjeno. Iako je dr. rekao da neće biti problema oko prisustva na porodu. Bar se nadam. MM me iznenadio i rekao da mu je žao (što nije bilo predavanja) jer da se sad neće znat pripremit niti zna šta ga čeka, a čini mi se da ovi ostali nisu bas bili previse razočarani sta nema predavanja.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bas mi je zao

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad mi je bar jasnije, jer sam ja jučer došla a tamo prazna predavaona i nigdje žive duše. Nadam se da će tečaj biti uskoro...

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Danas sam zvala i rekli su mi da će ovaj termin biti nadoknađen 28.10. dakle sljedeći petak u isto vrijeme.

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sam bila na tečaju sredinom rujna i nitko nas ništa nije pitao, jesmo li se prijavile, tko smo, gdje je otac...Mogla sam komotno doći bez MM i dati nalaz da mi dr. lupi štambilj. Tako da mislim kako je taj tečaj samo bespotrebna rutina, jer niti nas u tih sat vremena nauče nečemu novome, niti govore koja je uloga oca na porodu...nitko te ništa ne provjerava...toliko...tako da mislim da nema panika ako vas sestra ne ubaci u termin. Pojavite se na tečaju pa kud puklo

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi idemo 14.12. u 16 sati

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, samo da vam javim kako se danas na tečaju za trudnice na SD pričalo i o autosjedalicama :D

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i to je bilo jedino korisno sa tog "tečaja", sve ostalo je bilo smješno da ne kažem tragično, predavanje katastrofa, zakasnila sam pa nisam čula kako se zove doc

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Baš me interesira jer smo mi otišle i čekale da tečaj završi, koje ste sve korisne informacije dobili?

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ne znam od čega bi počela- pijte puno mlijeka kad dojite, usporedbe sa životinjskim svijetom, više priče o primaljama nego o rodiljama, o tome zaostajemo ili ne za Europom, ma porod uopće ne boli (kao to žene samo misle da boli) sve u svemu ja sam se malo živcirala, a onda mi je postalo smiješno-odsjediš da dobiš potpis i to je to, ali sramota da nije kvalitetnije. Mislim da ako je to uvijet da tate budu uz mame onda je to totalna glupost, ovaj me je forum i Roda općenito više naučila nego sve.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni osim ove nebuloze s mlijekom (ali bar zagovaraju dojenje!) ništa ne zvuči previše nebulozno Pogledaj na Kružoke trudnica o onom tečaju iz DZ-a, to ja zovem hororom od tečaja - šopajte dijete adaptiranim jer vaše mlijeko neće biti dovoljno, muškarcima nije mjesto na porodu i slično.

SD tečaj mi se ipak čini daleko bolji od tih po Domovima zdravlja.

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja jedva čekam da odem na taj tečaj i da doktoru upadam u riječ na svaku nebulozu

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ma naravno da nije sve bilo nebuloza, ali ja sam stvarno očekivala malo kvalitetnije predavanje i konkretne informacije i upute. Ne znam nekako mi je sve to nekako kao neka priča.
    ne znam da li sam samo ja doživjela tako ali on je cijelo vrijeme naglašavao da porod ne boli i da žene često histeriziraju, i kao da omalovažava cijeli taj ženski "doživljaj" poroda (mislim na bol)

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Podižem na kratko ovaj post da bih pitala da li netko ima info kad se održava tečaj na Sv. Duhu u 1. mjesecu 2006.?
    I kad uopće počinju ti tečajevi, u popodnevnim satima?
    Hvala za svaku informaciju!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mene zanima informacija, za prvi ili drugi mjesec 2006.
    I zna li netko vrijedi li potvrda s tog tečaja za Rijeku?

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koliko znam za Rijeku ti ne treba.

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mala01 prvotno napisa
    Podižem na kratko ovaj post da bih pitala da li netko ima info kad se održava tečaj na Sv. Duhu u 1. mjesecu 2006.?
    I kad uopće počinju ti tečajevi, u popodnevnim satima?
    Hvala za svaku informaciju!
    nazovi sveti duh i pitaj 371 23 17

tecaj traje jedan dan ( oko sat i pol), pocinje u 16 sati

traxi

Početno

ja sam naručena 04.01. u 16 sati zvala sam prije tjedan dana, tak da možda još ima mjesta

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Traxi, hvala!
    Nazvat ću sutra pa vidjeti ima li mjesta... To je besplatno jel tak? I dođe se s partnerom ako želiš da bude na porodu?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam sad u trecem mjesecu trudnoće,a mislim ici na tecaj pred kraj drugog mjeseca - znaci oko tri i pol mj. prije poroda, jel to ok ili prerano? Da bi tatice sudjelovali pri porodu, moram li ici negdje specijalno na tecaj (npr. Petrova) ili se racunaju i oni i u domovima zdravlja? Unaprijed hvala na odgovorima.
    Lijepi pozdrav

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Dižem ovu temu ponovno jer trebam frišku informaciju za frendicu. Upravo me nazvala sva izbezumljena jer je zvala SD da se dogovori za tečaj sa željom da NJM bude sa njom na porodu. Dobila je inf. da od početka godine više muževi ne mogu biti na porodu. Meni je to totalno nemoguće, al evo obzirom da me zamolila, ja provjeravam. Dakle, curke kaj vi mislite jel ju netko krivo informirao?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Nitica prvotno napisa
    Dižem ovu temu ponovno jer trebam frišku informaciju za frendicu. Upravo me nazvala sva izbezumljena jer je zvala SD da se dogovori za tečaj sa željom da NJM bude sa njom na porodu. Dobila je inf. da od početka godine više muževi ne mogu biti na porodu. Meni je to totalno nemoguće, al evo obzirom da me zamolila, ja provjeravam. Dakle, curke kaj vi mislite jel ju netko krivo informirao?
    Nemoguće! Ne znam tko ju je to "preveslao", ali MM je bio 4.1. na tečaju (sa još barem 50 ljudi!!) i dobio je potvrdu "otac na porodu" sa žigom što mu omogućuje da bude sa mnom...
    Kriva informacija definitivno, možeš slobodno umiriti frendicu. Ne znam koji je broj zvala, ali nek nazove još jednom Sv. Duh i traži trudničku ambulantu i pita ponovno kad će biti novi tečaj (jer eto, bio je prošli tjedan, tak da ne znam kad bu slijedeći :? )

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Hvala. Ma, tak sam joj i ja rekla. To bi bilo fakat nemoguće. Ja ne mogu zamisliti da MM nije bio sa mnom. Neko ju je dobro nasamario. Reći ću joj da ponovno nazove.

traxi

Početno

ja sam isto bila na tom tečaju 04.01. i rekel je dr blagaić da je bolje kad su očevi na porodu. znači, ima krivu informaciju..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tečajeva nema do daljnjega tj. citiram: "neka je reorganizacija u pitanju"

rekli su mi da zovem za nekoliko dana

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako nema MM-a, bogme nema niti mene ...

sve više želim porod u nekoj privatnoj klinici ...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

rekel je dr blagaić da je bolje kad su očevi na porodu
    Vau!

I ja bih porod negdje u privatnoj klinici

Iako, ne mogu reći, nemam loših iskustava sa Sv. Duhom.

Zlato..., ja mislim da je bolje ići kasnije na tečaj jer ti više ostane u glavi. A i radi vježbi disanja. ovako zaboraviš do poroda

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

opet nešto gnjetu. već su dosadni s tim ima-nema-može-nemože

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

fakat još su prošli mjesec reli da neće biti tečaja pa je bio u prvom i rekli su da će biti 15.02., ovo je sad opet nekaj novo.

branka kaj se ticati tečaja disanja, ništ od toga, doktor ti priča sat vremena malo o porodu i to je to.

al je loše organizirano, bude toliko puno trudnica s partnerima da nemaju gdje sjediti, soba zagušljiva i tak, jedva cure odklipsaju tih sat, sat i pol.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma na taj se tečaj ionako ide da bi se dobila potvrda za prisustvo oca na porodu na SD, sigurno ne radi edukacije.

Vježbe disanja Iva Kolić drži jednom mjesečno.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Nika prvotno napisa
    ...al je loše organizirano, bude toliko puno trudnica s partnerima da nemaju gdje sjediti, soba zagušljiva i tak, jedva cure odklipsaju tih sat, sat i pol.
    Zato sam ja poslala MM samog
    I bolje da nisam išla baš zbog toga, a niš novoga nije saznao... išao je samo zbog tog papirića "otac na porodu"

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam išla tamo na tečaj disanja jednom, dok sam bila hospitalizirana tamo.

A na tečaj smo išli u DZ Siget. To je bilo drugi i treći četvrtak u mjesecu i tako ispočetka svaki mjesec.
    znači, 2 puta po tri sata. Na početku malo priča neka dr, poslije patronažna.
    Prvi put je o prehrani i sl. u trudnoći (bila sam sama), drugi put o porodu, babinju, njezi bebe (bio i MM)

Mislim da je jako korisno jer te pripremi (pogotovo tate) na ono što nas očekuje na porodu, rade se i vježbe disanja. Dobije se potvrda za atte za porod

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa
    tečajeva nema do daljnjega tj. citiram: "neka je reorganizacija u pitanju"

rekli su mi da zovem za nekoliko dana
    Znači tečajeva nema do daljnjega, ali valjda prihvaćaju tečajeve iz Doma zdravlja? Mislim, ono, tate i dalje valjda mogu biti na porodu.!?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam isto danas zvala Sv.duh i rekli su mi da nema tečajeva i da se priznaje potvrda iz bilo kojeg doma zdravlja. Da li je netko bio nedavno i u kojem Domu zdravlja i da li ste doblili potvrdu "tata na porodu"?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj proljetna prvotno napisa
    Ja sam isto danas zvala Sv.duh i rekli su mi da nema tečajeva i da se priznaje potvrda iz bilo kojeg doma zdravlja. Da li je netko bio nedavno i u kojem Domu zdravlja i da li ste doblili potvrdu "tata na porodu"?
    MD i ja, DZ Medveščak, dobiješ potvrdu, ali uz to pretrpiš nevjerojatne muke slušajući neviđene gluposti. Katastrofa od tečaja. No, imaju jednom mjesečno, pa nazovi i raspitaj se za ožujak, ako želiš. A imaš negdje i topic s popisom svih DZ-ova i tečaja.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •