Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 60 od 60

Tema: Tečaj na Sv.Duhu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da li se tečaj plaća? Sjećam se da je prije 2 god. koštao 400 kn!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Domu zdravlja? Nemoguće! Tečajeve u svim Domovima zdravlja financira grad i svi su redom besplatni.
    U Petrovoj se plaća 400 kuna i na taj moraš ići ako rađaš tamo i želiš muža na porodu, jer oni ne priznaju potvrdu ni s jednog drugog tečaja.
    U Poliklinici Vili se plaća 500 kuna.
    Ali ovi u DZ-ovima su besplatni. I na SD je besplatan, no tko zna kad će ponovo započeti s tečajevima...Ako imaš vremena, pričekaj.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imam vremena,tek moramo drugog bebača napraviti!!! :D
    Točnije,mislila sam za SD.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Podizem malo ovaj topic.
    Kako je sad sa tecajem na Sv. Duhu? Ima li netko najnoviju informaciju?

Naime imam sad dvije oprecne informacije, frendica ide roditi u veljaci i bila je na tecaju u DZ i rekli su joj da je to ok, a druga informacija je ta da za SD vrijedi samo tecaj iz Poliklinike Vili.
    Ovisi li to o ekipi na porodu ili ima neko univerzalno pravilo?

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Iskreno se nadam da potvrda iz DZ-a vrijedi i na Svetom Duhu, jer smo mi prije mog mirovanja uspjeli odraditi samo taj dvodnevni...

Na tom DZ-tecaju je patronazna rekla da potvrda vrijedi za sve bolnice osim Petrove, nadam se da to nije neka zastarjela informacija!

Javite tko ima friske vijesti, molim vas!

lidac2004

Početno

elie, meni je potvrda iz DZ- a vrijedila (rodila sam u 8. mjesecu).

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa
    Podizem malo ovaj topic.
    Kako je sad sa tecajem na Sv. Duhu? Ima li netko najnoviju informaciju?

Naime imam sad dvije oprecne informacije, frendica ide roditi u veljaci i bila je na tecaju u DZ i rekli su joj da je to ok, a druga informacija je ta da za SD vrijedi samo tecaj iz Poliklinike Vili.
    Ovisi li to o ekipi na porodu ili ima neko univerzalno pravilo?
    mene su pustili da budem na porodu i bez tečaja, nikakvih problema nisu radili; tako da vjerujem da priznaju tečaj iz nekog DZ

YoungMummy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja sam rodila prije 19 dana i MD je bio na porodu bez da su ga trazili ikakvu potvrdu. Sad ne znam, mozda to ovisi o tome tko se nadje tamo kad radjas, koji doktor, sestra i sl. MI smo inace cak i imali potvrdu, i to iz Petrove jer se na SD nisu odrzavali tecajevi u vrijeme moje trudnoce, pa mi streberi u Petrovu na tecaj i bezveze platili 400 kn (malo smo se zajebali).

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj andrea prvotno napisa
    mene su pustili da budem na porodu i bez tečaja
    Je, najbolje da te nisu pustili da rodis bez tecaja.

Hvala cure na informacijama.
    Mislim da nema nista lose od tog tecaja, samo mi je malo komplicirano ovo sa Poliklinikom Vili zbog MM i njegovog promjenjivog radnog vremena.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne smijem nigdje iz kreveta pa vas molim da mi kazete di i kako mogu doći do CD-a ili videokasete s tečaja za trudnice.Ovo mi je prva trudnoća , a već se počinjem lagano bojati poroda(u 28. tjednu sam) i toga da ću tamo od bolova zaboraviti kako se diše . Inače sam nekakav blesavi tip paničara, pa mi to stvara još veću nervozu. Iz Šibenika sam( ovo pišem jer ovaj "grad" pruža jako malo mogućnosti i informacija za trudnice). Čula sam da negdje na netu postoji video zapis s tečaja za trudnice pa vas molim , ako imate adresu da mi pošaljete. Thanks!!!!!!!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •