Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
Kaae, pa ti si barem u Americi, zašto ne kupiš nekaj iz linije za crnačku kosu, tamo fakat svega ima.

Meni su bili dobri i preparati John Frieda, ali otkada ih ima i kod nas nikako nemogu pogoditi pravi, a više mi niti kosa nije tako kovrčava.
mene baš zanimaju ti proizvodi za crnačku kosu, nije mi jasno da li oni još više kovrčaju kosu ili ? naručila bih sa ebay-a a ne znam šta da naručim; kosa mi je iznutra baš u lijepim mekanim kovrčama, a izvana da te dragi Bog sačuva- kao neki davnašnji mini-val, pa onako čitav suh i ispran ;
Mene zanima jeli neko s pravom kuštravom kosom koristio onu Rowenta četku za ravnanje, feniranje ili nešto slično?
ja imam Rowenta četku i bude odlično nekoliko dana, ali mi kosa izgleda puno tanja i dosta dugotrajnije i ljepše izgleda kad frizerka to napravi, a u zadnjih mjesec-dva sam potpuno odustala od ravnanja jer je non-stop vlaga, kiša i južina , a onda mi se uopće ne isplati toliko četkanja za 1/2 dnevnu fizuru;
sa pjenom mi je kosa suha, probala sam curl activator od Keune - 50 kn ni za što, isti efekt postignem i sa kremom za kosu, samo malo masniji, pa sam doskočila masnoći na način da u tu bocu od curl activatora stavim oko 1/2 male žličice kreme za kosu (taft- crna posudica) i u to dodam mlake vode , te sve dobro, dobro protresem, nasprejam i gužvam, ne znam šta bih drugo :?