Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 107 od 107

Tema: Koju kavu pijete?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja kupila prije par dana kad sam se išla doma u zg u duty-ću u istanbulu davidoff instant kavu(6 eura 100g) rekoh ajd da probam i fenomenalna mi je :shock:

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj iki prvotno napisa
    Citiraj ana.m prvotno napisa
    E da, lavazzu naravno pijemo ili po turski ili je kuhamo u takozvanom Aladinu.
    To je jedno malo čudo...U dno se ulije voda., na to se stavi kao neko malo sito u koje se stavi kava, na to se našarafi posudica u obliku aladinove svjetiljke i stavi se na vatru, ploču štogod. I pusti se da sva voda sa dna uđe u posudu na vrhu.
    To je nešto prefenomenalno!
    Ana nemaš pojima kako mi je sad žao kaj nisam jučer pila kavu kod tebe .
    Ginem za dobrom kavom....
    Prvi put cujem da se to zove Aladin :shock: . Mi iz toga pijemo kavu cijeli zivot, ali mo to zovemo 'espresso cafetiera'. Imamo je i na poslu, odoh sad pristaviti jednu . Nema bolje kave nego ove sto iz toga prizadje, samo ptreba paziti da ju se sa vatre skine na vrijeme jer onda zasmrdi ona gumica iznutra pa kava ima bas bljak okus.

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Nescaffe, i Franckovu ali skuhanu u malom espresnom lončiću

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa
    ja imam doma i na institutu onu espresso masinu (sifra g. clooney - what else) i kava je stvarno odlicna.
    no na moj uzas tek sam naknadno skuzila da pripada odredenom koncernu :shock: kojeg ne podrzavam . znam da se to iz imena lako skuzi, ali ja eto nisam.
    u nekoj buducnosti zamjenit cu je sa onom prekrasnom francis-francis od illy-a
    joj sorry seni, ali nasmijala si mee

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

moram priznati da svaki dan popijem barem jednu kavu iako mislim da nisam neki ljubitelj. najviše volim lavazzzu iz kafića
    doma pijem Nes instant s mlijekom,iako sad kad čitam vaše postove dođe mi želja za mokom. Na poslu pijem onu iz aparata ali samo jednu znam da je grozna al nemam volje kuhati.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ujutro kad otpratim E, s drugim mamama odemo na espresso.

U toku dana ako negdje odemo popijem Nescaffe cappuccino od vanilije, ili cappuccino bez kofeina.

Vikendom MM ujutro napravi moka kavu (tko zeli originalni nacin pripreme, slijedeci put kad ste u Italiji uzmite si loncic La Moka, iliti Caffetiera Bialetti). Dodam mlijeko, jer mi bude prejaka.

Dugo, dugo vremena nisam pila kavu, a tlak mi je bio nizak, pa sam se ponovo vratila na jednu 'pravu' kavu dnevno.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ujutro kad otpratim E, s drugim mamama odemo na espresso.

U toku dana ako negdje odemo popijem Nescaffe cappuccino od vanilije, ili cappuccino bez kofeina.

Vikendom MM ujutro napravi moka kavu (tko zeli originalni nacin pripreme, slijedeci put kad ste u Italiji uzmite si loncic La Moka, iliti Caffettiera Bialetti). Dodam mlijeko, jer mi bude prejaka.

Dugo, dugo vremena nisam pila kavu, a tlak mi je bio nizak, pa sam se ponovo vratila na jednu 'pravu' kavu dnevno.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •