Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: ponavljanje riječi ili rečenica?!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno ponavljanje riječi ili rečenica?!

hej..
    muči menešto kod mog 4,5 godine starog žesnkog djeteta
    vesela je i razigrana djevojčica, ide u vrtić, igra se druži, ponaša sasvim ok. mi smo kod kuće ok, ma sve štiima.

ono što me muči je njeno često ponavljanje riječi..npr. pita me MAMA OĆEŠ MI DAT TO? jA KAŽEM OĆU, ONA KAO DA ME NE ČUJE, OPET PITA JEL OĆEŠ, KAŽEM OĆU, ONA OPET JEL OĆEŠ...TAD JA ILI DREKNEM, DA JE DOSTA ILI PREBACIM NA DRUGU TEMU JER SAM VEĆ U PANICI OD NJENIH PITANJA!
    sorry na velikim slovima!

ili kaže OVO JE CRVENO BIJELO PLAVO i ind PLAVO BIJELO CRVENO...Unazad..kao da mora to ponoviti !

jel to neka prolazna faza, neki tik ili?!

više mi uopće nije zabavno, to traje nekih par mjeseci.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ja sam kao djete imala tu fazu i mama je ludia

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

prolazna faza
    bar se nadam :/ jer je i moj u toj fazi

ja još nekako otrpim jedno te isto pitanje ponovljeno 100 puta u minuti ( nekak si mislim da možda ne kuži da ću mu dati soka čim si npr. obrišem ruke ) al me ubije u pojam kad počne ponavljati moje rečenice jer znam da me zahebava i da je to njemu samo igra ( možda mu je igra i kad me 100 puta traži sok :? )

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Uh, malo mi je lakše......akomi još neko kaže svoje iskustvo! stvarno mislim da me zaj..., i dovede me do ludila!

ponekad vičem PRESTANI!! ponekad ignoriram, ponekad odgovrama stopedeset puta jedno te isto!!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja to jednostavnije riješavam....
    npr. pita me zašto dućani ne rade po noći?? odgovorim dva ili tri puta... četvrti put ga pitam što on misli, zašto dućani ne rade?
    kužiš, samo prebaci isto pitanje na dijete.. i fora je... moji znaju crknuti od smijeha a i ja...
    mlađa ima drugu foru... mama jesi mi oprala Doru (majca)? Kažem jesam, onda ona opet A jesi? Pa ja jesam i tak bi mogli u nedogled al sve prekinem smijehom i drugom temom....

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mlukacin prvotno napisa
    ja to jednostavnije riješavam....
    npr. pita me zašto dućani ne rade po noći?? odgovorim dva ili tri puta... četvrti put ga pitam što on misli, zašto dućani ne rade?
    kužiš, samo prebaci isto pitanje na dijete.. i fora je... moji znaju crknuti od smijeha a i ja...
    mlađa ima drugu foru... mama jesi mi oprala Doru (majca)? Kažem jesam, onda ona opet A jesi? Pa ja jesam i tak bi mogli u nedogled al sve prekinem smijehom i drugom temom....
    e baš tako!! "jesi?!", može 10 puta reći..
    pa jel te nikad ne iznerviraju?!

a onda, slaganje papuča:moraju bit posložene savršeno koliko god vremena za to trebalo!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

normalno da me nerviraju pogotovo sad kad me hormoni dodatno pucaju.... al naučiš se isključiti

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

samo da dodam, ako nekog zanima, 2 godine kasnije, BILA JE TO FAZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALI GADNA....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •