-
lissima
jel netko probao ovo?
http://www.rowenta.com.hr/rowenta/fr...IMA+-+Main.htm
izgleda dobro, veli mi kolegica da super ravna kosa ali sam u nedoumici ipak
-
Ja bila kupila Rowentinu peglu za kosu, pokusala se ispeglati ( kosa mi je vec ravna, koristim ju samo za oblikovati vrhove),nisam bila uopce zadovoljna i na kraju zamijenila za Remington i super mi je.
-
koju si rowentinu imala nisi bila zadovoljna? ja imam lissiumu a imam i peglu cf 7150 i prezadovoljna sam, ide do 200 stunjeva ak se ne varam..lissima mi je nekada zgodnija kada nemam vreman čekati da mi se kosa osuši i da onda peglam ali kada mi se kosa prirodno osuši onda ide pegla..tako ej kosica uvijek ravna...remington svi hvale, nisam probala pa pljuvat neću, ali svoje mogu hvalit :D
-
Ne sjecam se koji model je bio... I bas taj prvi put me peglala frendica i nije se mogla nacuditi kako je losa. Prvo smo cekale 10 min da se zagrije, a i kad se kao zagrijala je bila nekako hladna, tako da uopce nije ravnala nista. Ne znam mozda sam ja naletila na neku losu :/ , ali znam da ne bih vise. A remington imaju barem 4 moje frendice i sve su zadovoljne.
-
-
Koliko košta ta Lissima, a koliko ona rotirajuća četka koju sam isto sad vidjela na Rowentinim stranicama?
-
ja imam onu staru ilitiga prvu Lissimu(vidim sada da reklamiraju neku drugu )
i dok sam imala kosu -bila mi je genijalna.
prezadovoljna-ali-ja imam relativno ravnu kosu!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma