Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Aerochamber sa zviždaljkom

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Aerochamber sa zviždaljkom

Da li ga čije dijete kortisti i da li to pomaže da dijete bolje udiše terapiju.Zbog neučinkovitosti terapije flixotidom, dr.nam ga je preporučio kao mogućnost da će dijete bolje udisati zbog tog zvučnog signala,e sad zvala sam 4 ljekarne i nigdje ga nemaju ( mogu ga naručiti ) , svi imaju samo obične, pa ne znam jel to zato što ih nitko ne kupuje ili što. Navodno im je cijena blizu 200,00 kn pa ne znam da li da ga kupujem , pa me zanimaju vaša iskustva.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imamo mi. Učinkovit je. u Gradskoj ljekarni Zagreb, je oko 110 kn, a u onoj u sklopu bolnice Srebrnjak 80 kn

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

VIPmama , znači kad dijete duboko udahne tek onda se začuje taj zvuk i tako znaš da je udah fakat bio dubok ?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne. Kad polako udiše, onda ne pišti, ako naglo povuče, nije dobro, pa pišti.
    Mojima je olakšalo.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa
    Ne. Kad polako udiše, onda ne pišti, ako naglo povuče, nije dobro, pa pišti.
    Mojima je olakšalo.
    Sory , ali nije mi to skroz jasno , molim te daj mi malo pojasni ( ovdje ili na pp ), kako ću znati da je D.dobro udahnuo ? Danas popodne idem po aerochamber .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sve je objašnjeno u uputstvima.
    Ne možeš fulati, treba udisati polako, ako naglo udahne, čuje se zvuk.
    Idem probati doći do slike...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:1...mber-adult.jpg

ne znam koliko ti je dijete staro, postoji još i nastavak - maskica koja ide na lice ako je mlađe od, čini mi se, četiri godine

ovako:
    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:g...mallspacer.jpg

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi imamo i kupili smo bez zvizdaljke jer se sva iskompleksirala i pocela disati okolo ,zadrzavati dah i sl. dijete ne moze lose udahnut ako ima masku tj aerochamber s maskom, ili babyhaler. s ovim sa zvizdaljkom moze jer neide preko nosa, i onda je ona meni disala na nos a ne lijek.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pazi vipka da ti kroz nos polako ne disu, moja je bila tako vjesta da nit je zvizdalo nit je udisala kako treba. a pistalo nije. i onda sam kupila novi , s maskom jer s maskom ne moze krivo udisat i ne udisat. ima maski i za odrasle. ja kad uzimam isto uzmem s maskom.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa
    pazi vipka da ti kroz nos polako ne disu, moja je bila tako vjesta da nit je zvizdalo nit je udisala kako treba. a pistalo nije.
    Evo upravo ovoga se ja bojim(Lunahor , gdje si bila prije , već sam ga kupila ) , iako ne pišti , bojim se da D. ne udiše duboko niti dobro. Na babyhaleru vidim leptiriće i znam da je nešto udahnuo , a s aerochamberom fakat nisam sigurna i to me izluđuje.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tako sam ja se opekla nazalost, no onda sam se vratila baby haleru dok nisam isla na srebrnjak opet jer su tamo najjeftiniji i kupila ovaj sa zutom maskom srednje velicine. taj ti kosta 120 kn. bas mi je zao sto nisam bila na netu da ti kazem, mogla sam ti i svoj dati .ja sam poslije kopala i skuzila da postoje maske cak za odrasle a velim skuzila sam i zasto , bas ju je to deprimiralo to pistanje i onda je jednostavno udisala ili na nos ili skroz potiho na usta i kako nema leptirica vise ne znas jel dobro udahnula lijek ili nije. velim i sama kad sam uzimala ventolin uzela bi ga na njen aerochamber. zao mi je cappy , mozda vam bude ok. mene je nagovorila pak na taj zena u ljekarni. probaj ga zamijeniti, reci da nisi skuzila da nema masku

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

A, reci taj žuti s maskom, po čemu je on bolji od babyhalera , tj. u čemu je razlika.Jel on ima leptiriće ili ne ?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima vecu masku , i meni je ok npr. ima leptirice, a manji je, tj mali ti je kao ovaj koji si kupila samo sto ima masku. i duplo jeftiniji od babyhalera, + navodno vise lijeka se inhalira u pluca od drugih tih komorica, to oni sami sebe tako hvale. ja sam zadovoljna zbog velicine maske, i njegove male velicine a i cijene . l. se sama inhalira .ako nasloni na lice nemoguce je da se dobro ne inahlira.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

l. se sama inhalira .ako nasloni na lice nemoguce je da se dobro ne inahlira.
    Koliko je tvoja curica stara ? Nažalost kod D. je moguće da se ne inhalira dobro jer nekako ne može uskladiti duboko i sporo, on češće radi : brzo i plitko, ali valjda čemo uspjeti to promjeniti.
    Aerochamber sa zviždaljkom će u ladicu, jer nema smisla da ga vraćam kad su ga u ljekarni naručili da moj zahtjev, a D. ga ne može ni vidjeti , pokazuje otvoreni strah i odbojnost prema njemu od prvog trenutka, tako da ge definitivno mičemo iz vidokruga, barem za sad.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja je 7 , koristi ga od 4 godine.
    uzmi si ovaj s maskom, na srebrnjaku ti je 120 kn, masku si izmjeri na nacin da odes na njihove stranice pa isprintas i izrezes masku. dok nije naucila fino udisat uvijek sam ja s njom disala, ti probaj kao s ovim disat a dijete neka kraj tebe dise na masku, probaj na igru nekako okrenut.
    joj bas mi je zao sto si kao i ja prosla :/ nek stoji , kad bude veci mozda ce biti ok..

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

mi imamo i kupili smo bez zvizdaljke jer se sva iskompleksirala i pocela disati okolo ,zadrzavati dah i sl. dijete ne moze lose udahnut ako ima masku tj aerochamber s maskom, ili babyhaler. s ovim sa zvizdaljkom moze jer neide preko nosa, i onda je ona meni disala na nos a ne lijek.
    i ja sam tako mislila, do proslog tjedna
    onda je dr. R. trazio da Z. udahne ventolin preko babyhalera i rekao je da on to dobro ne radi, iako se leptiric mice
    dise plitko i to nije dovoljno
    trebalo nam je 10-ak minuta pokusavanja na aerochamber plus (onaj plavi) sto ide u usta da proizvede zvizduk (znak da je dobro udahnuo)

tako da cemo mi vjerojatno pokusati nabaviti taj sto ide u usta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •