Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Majica kao prigodni poklon!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Majica kao prigodni poklon!

Ako ne znate što pokloniti za Božić, evo vam jedne zgodne ideje - brzo i lako se radi, a efektno izgleda!

Kupite običnu majicu kratkih rukava, boje za tekstil i nafarbajte majicu kakvu već želite!

Evo što sam ja napravio tokom ovih dana (utrošak vremena po majici manji od 1 sat - i kad se uključi peglanje prije i poslije rada):

http://picasaweb.google.hr/lh/photo/...eat=directlink

http://picasaweb.google.hr/lh/photo/...eat=directlink

Majicu treba ispeglati, staviti na ravnu podlogu i unutra staviti nešto što ćevam olakšati farbanje,a opet nće dopustiti da boja prijeđe na dugu stranu majice (okej je par listova novina ili, još bolje, komad kartona). Izrežite mustru od papira, zalijepite ju za tkaninu (najbolje specijalnim ljepilom kojeg ima u Chemacu - liči na post-it ljepilo, može se lijepiti i odljepljivati više puta), ofarbajte što već želite (može kistom ili valjkom - prva je farbana tupkajući kistom, druga valjkom), pustite da se osuši barem 1 dan i zatim ispeglajte da se fiksira boja.

Baš me je uveseljavalo to farbanje majica, najradije bi ih napravio cijeli bunt za prodaju ... kaj mislite, koliko bi to vrijedilo na tržištu poklona?
    (ne, neću to prodavati, nemam vremena za veću produkciju, ali me baš zanima koliko bi dali za takvu majicu ...)

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

super ideja!

gdje naći ovakve jednobojne majice (ali ne bijele) po normalnoj cijeni i kvaliteti- ja ih već neko vrijeme želim za nešto slično?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

za klince sam znala nači u TL-u, nedavno sam ih kupila i u OVS u Garden Mall-u po 30 kn dugi rukav, ima i u okaidi mislim cca 70kn

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja obično kupujem na placu, bude ih obično po 15-20 kn ... no, izbor boja nije uvijek sjajan.
    No, ako nešto nemaju (neku boju ili veličinu), isplati se pitati uokolo prodavače, na kraju uvijek nađu nekog tko iam to što ti treba.

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

70 kn je puno na T-shirt na kojem ćeš potrošiti još materijal i vrijeme potrebno za izradu.

Tatek vidi ovdje http://www.donum-pro.hr/index.html meni su se FoTL majice pokazale kao super izbor kada sam ih radila za poklone.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja sam ih radila tako da sam neki dizajn isprintala na prijenosnu foliju na kolor-printeru i onda peglom na običnu bijelu majicu.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    70 kn je puno na T-shirt na kojem ćeš potrošiti još materijal i vrijeme potrebno za izradu.

Tatek vidi ovdje http://www.donum-pro.hr/index.html meni su se FoTL majice pokazale kao super izbor kada sam ih radila za poklone.
    Hvala ti, frida!

Pretpostavljam da za cijene moram nazvati?
    Umaš li kakve orijentacijske?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam fascinirana VOLJOM, idejama i VREMENOM, tatek :shock:

Mislim, svaka čast, između silnih izleta, putovanja, posla, onog predivnog bloga, fotkanja, pisanja, pa do kreativnog rada..... stvarno ... prekrasno, divim ti se, i cijeloj tvojoj obitelji!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa
    Ja sam fascinirana VOLJOM, idejama i VREMENOM, tatek :shock:

Mislim, svaka čast, između silnih izleta, putovanja, posla, onog predivnog bloga, fotkanja, pisanja, pa do kreativnog rada..... stvarno ... prekrasno, divim ti se, i cijeloj tvojoj obitelji!

Hvala ti - kad ima volje, nađe se i svega drugoga!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja već mjesec dana imam jednu piksu iz Chemaca za pisanje po tekstilu, i spremam se kupiti majce pa da piskaramo. Jedino kaj imam jednu jedinu boju, ne može biti baš maštovito. Doduše, mogla bih novce za dječje poklone preusmjeriti u više boja pa pokloniti ukrašene majce.

tatek, možeš li pliz dati kakvu ideju, kak postignuti razne efekte? Jako, jako rado bih išla na linkanu radionicu, ali uz moj priljepak bi mi bilo komplicirano.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    Ja već mjesec dana imam jednu piksu iz Chemaca za pisanje po tekstilu, i spremam se kupiti majce pa da piskaramo. Jedino kaj imam jednu jedinu boju, ne može biti baš maštovito. Doduše, mogla bih novce za dječje poklone preusmjeriti u više boja pa pokloniti ukrašene majce.

tatek, možeš li pliz dati kakvu ideju, kak postignuti razne efekte? Jako, jako rado bih išla na linkanu radionicu, ali uz moj priljepak bi mi bilo komplicirano.
    možeš napraviti isto što i ja (vidi fotke na linku gore), ja sam isto sve rdio sa jednom bojom!

Možeš upotrijebiti različite tehnike: farbanje sa kistom, tupkanje kistom, razmazivanjem nekim drugim pomagalom ... ja najviše volimnepravilne dizajne, a tu ti je samo nebo granica.

Koliko ja znam, bočica boje u Chemacu je cca 25 kn, dakle nije jako skupo.

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

možeš nacrtati na recimo masni papir nešto i onda to natrackati bojom pa otisnuti ko žig na majicu,ili uzeti drito iz prirode npr,lišće.ili kupiti gotove kalupe i šablone ili si ih napraviti pa po njima trackati.itd.itd.ja sam odvaljivala na majice koje je jedna cura radila,običan t shirt i sa flomićem za tekstil je nacrtala psa i ispod napisala cucak ili pesonja,pa ovcu,a ispod ofca i sl.baš su bile slatke majice a jako jednostavne.i super mi je samo print ruke ili stopala na majici npr.pogotovo ako je od bebeka,ali ne znam da li smiju te boje na njihove ručice,vjerojatno ne. :/ ali zato se super lažira beblji otisak noge tako da se skvrči šaka i onda se pofarba strana suprotna od one gdje je palac pa otisne (onako kao da si lupio šakom o stol)ispadne ko stopalo sa svodom,a sa prstima se onda otisnu prstići i palac.najbolje sa malim prstom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •