Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Noćno znojenje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Noćno znojenje

Pozdrav svima,

Trudna sam 10+4 i imam problem s noćnim znojenjem. Mislim da je to znojenje počelo upravo nekako kako i trudnoća. Nikad prije nisam imala problema s noćnim znojenjem. Inače, već imam bebu od 10 mj. koju dojim. Niti u prethodnoj trudnoći, a ni poslije poroda nisam imala takve probleme. Prošlu trudnoću sam osjećala stalno vrućinu tako da sam i usred zime bila u kratkim rukavima, ali se nisam tako znojila po noći. Sada ne osjećam vrućinu, tako da mislim da nije zbog toga. Ne svaku, ali većinu noći se probudim toliko znojna da se moram i presvući. Da li je netko imao takvih tegoba u trudnoći, da li je to normalno, ili?

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

koliko ja znam normalno je da je temperatura blago povisena u trudnoci, pa znojenje dodje kao normalno, mislim da nije za brigu no mozda neko zna vise

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pera ako uz to imaš možda i tremor ruku(drhtave ruke) nervoza ili osjećaš povremeno da ti se srce uzlupa-možda da provjeriš hormone štitnjače(T3,T4,TSH)

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni se oznoji vrat od kose, onda dio ispod sisa (dizaster sve mi se zacrveni) i među noge po preponama. Po noči mi bude dosta vruče, živimo pod Sljemenom a ja spavam sa širom otvorenim balkonom i bude mi ugodno. Ako baš nisu potoci znoja mislim da je normalno, ali ako te stvarno zabrinjava pitaj ginekologa.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

roza i mi smo pod sljemenom,da nisi susjeda?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nemam drugih simptoma, ali provjerit ću svakako hormone. Malo sam surfala i vidim da to i nije bezopasno. Inače, sa štitnjačom nisam nikad imala problema.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo da vam javim da sam vadila hormone štinjače, ft3 ft4 i tsh i da je nalaz uredan. I nalaz krvi mi je ok. Dakle znojenje nije s tim povezano.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pera mislim da je znojenje kao i xy drugih simptoma u trudnoći normalno.
    Jedino kontroliraj temperaturu, u ranoj trudnoći mislim da je ona dosta opasna, pa ne bi smjela prijeći 38 stupnjeva ako se dobro sjećam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •