-
Molim vaše mišljenje - udruga za djecu - reumatske bolesti
Molim vas, pogotovo roditelje koji imaju dijecu oboljelu o razlitih vrsta da napišete šta mislite o tome da se aktivira udruga dijece ooboljelih o reumatskih bolesti.
anchie76 editirala naslov i preselila temu
-
zanimame vaše mišljenje o udruzi
neznam zašto nečete da se izjasnite ,jer mi je jako bitno vaše mišljenje
-
Kila pa postoji udruga "zajedno do zdravlja" koja pokriva i reumatske bolesti na području dubrovnika i okolice. Možeš se tamo priključiti.
A ima i drugih udruga, u slavoniji npr.
Nemaju ljudi volje ni postove pisati da jedni drugima pomognu oko reum. bolesti, a kamoli se udruživati.
-
draga kate u hrvatskoj nepostoji udruga za djecu koja boluju od reumatskih bolesti
-
taman riješavam regictraciju udruge na nivou države ,pa kad več nepišete mišljenje o tome Predložite mi makar neko ljepo i zvučno ime da se čuje za nas unaprijed hvala
-
REUMATIKA
sretno
-
Kod ans u Srbiji postoji udruženje,zove se "Naše dete" i imaju čai i svoj sajt.Ako ukucaš tako videćeš kako izgleda,možda ti da neku ideju.
-
REUMIĆI
-
kate prvotno napisa
REUMIĆI

to nije loše pokušajte još malo
npr.palčica,neustrašivi itd.
-
evo još malo novosti za sad udrugu planiram osnovati na nivou države za početak ,statut če sadržavati :programe rehabilitacije ,predavanja savijeta i tome slično ,Glavno sijedište će biti u splitu obuhvatat će djecu i adolescente do 21 godinu.Prihvačam sve savijete slobodno se javljajte .Stranicu ću pokreniti uskoro .
-
Pa sad, ideja da se osnuje Udrauga koja se bavi samo i isključivo problemima vezanim uz reumatska oboljenja djece nije loša. Pred tobom je veliki posao draga.
Ideju za ime udruge baš i nemam.
Možda Tintilinić,
Sretno!
-
hvala na potpori
-
"Kupusići"
znas mene, mozda andjeli sto god nadoda
-
Draga ekpo 14.04 2010 dobila sam riješenje za udrugu.Udruga djece i adolescenata do 21 god.oboljelih od reumatskih bolesti sa skračenim nazivom UDRUGA RUŽA
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma