-
Ja sve sušim i bilo je jedno pet majica koje su se stisnule. Ako sumnjam da bi se nekaj moglo stisnuti, smanjim temperaturu. (veste, finiju odjeću) Čarapice za klince uvijek kupim malo veće (znate one četverobroje, npr 31-34, 35-38, e ja uzmem 35-38 za Josipa koji ima 34) jer se čarapice stisnu - valjda zbog sastava.
Kaj se tiče čarapa, ja zbog MM ne koristim omekšivač i dok nismo imali sušiilicu one su se brzo uništile i bilo ih je jako teško oblačiti, sad su mekane ko iz dućana.
To je sve stvar navike.
Uopće ne provjeravam etiketu, samo za temperaturu. Čak sam i kupaće sušila i svi su bili normalni. Treba samo temperaturu prilagoditi.
Ako se jako gužva, ima u dm-u maramice za sušenje veša - uklanjaju elektricitet i smanjuju gužvanje. Jako fini miris!
Jedino mi krep posteljinu tak zgužva da ju ili posušim malo ili razvučem da se sama osuši u kupaoni.
Primjetila sam da mnogi ne čitaju uputstva za strojeve, pa ako ste i vi te, molim pročitajte, jer tamo uglavnom sve i piše. Proizvođaču je stalo da smo zadovoljni kosrinici jer je to ustvari reklama.
Ja sam i ovak zatrpana sa vešom (navečer se skinemo i evo ti pune mašine-MM je rekao da se moramo manje skidati) i ovo mi stvarno olakšava život!
Mislim da će se manje gužvati i ako ima manje veša. Imam nfo a bi mašinu za pranje trebalo napuniti 20 cm do vrha. Ne više. Kao optimalno je za pranje i ispiranje. E tu količinu koju nda izvadiš i staviš u sušilicu, meni odlično posuši i samo složim dok je još toplo. JUPI!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma