Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 51 to 59 of 59

Thread: Lego city

sladjanaf's Avatar

Quote Originally Posted by čokolada
    Ne mislim da je loše osvijestiti djeci svakodnevne troškove.
    apsolutno.
    no, kad djeca računaju koliko je mama love izgubila zato što je s njima doma jer su bolesni, ipak nije potrebno.
    ustvari, daleko je to od potrebe.

Osoblje foruma spajalica's Avatar

ode i ova tema nizbrdo :/
    peterlin moji klinac zna sta je novac, zna da se stvari njime placaju, zna da sve ne mozemo imati i mislim daje to za njegovu dob vise nego dovoljno. balerina je jos mala za to. jedino sto treba znati da sve sto se vidi nije nuzno i imati u vlasnistvu.
    ne da mi se iznositi nasu financijsku situaciju, jer to fakat nije ni tema, ali kod nas njihova kasica i sluzi za tako nesto. jer jednostavno tako mozemo nerazmisljajuci kupiti nesto, ako to kasica dozvoli . a to sto se to zove kasica, mozda i ti zoves budzetom ili nekako drugacije. a osim toga i sama kazes da i tvoji klinci kupuju sami stvari tj. igracke od svojih novaca. pa to valjda vade iz kasice. samo jos jednom prije nego krenes biti finacijski savjetnik pogledaj u potpis. mozda svi klinci nisu jos na nivou tvojih

Peterlin's Avatar

Ma sve je to isto, moji su samo maaalo stariji... Polazak u školu osvijesti im štošta čak i kad se doma ne priča puno o novcima, bolovanjima itd.

Oni zapravo uživaju gledati nas. Mi smo skupljali lovu za kupiti garažu, a njih se dojmilo.... Isto tako oko bolovanja, znaju oni kak mi rješavamo situacije ako netko od nas ne može s njima ostati i zašto, pa su izvukli zaključak.

Ne tuvim im svjesno, ali djeca su naučila stav... Ali da se vratimo na lego - temu.... Moj mlađi bi se sasvim sigurno oduševio da nabavimo nešto iz serije Star Wars, ali nisam sigurna da toga ima (bilo svojevremeno u TL, ne vidjeh već dugo). Morat ću potražiti barem informaciju, da znamo o kojoj cifri se radi, iako i dalje mislim da su ipak najbolje basic garniture koje imaju manje gotovih elemenata, ali nekak mi se čini da ih je sve manje.

Osoblje foruma spajalica's Avatar

evo mene ko ivarica, savjetnica za di naci odredjeni lego
    ima star wars u muelleru u west gate-u, bar je bilo u petak. cijene nisam gledala jer nas nisu zanimali, a imala sam samo 10-tak min da udjem u mueller i kupim sve sto mi treba za bozic od legaca. a ima i do bozica jos vremena pa da mozda kupite nesto preko neta.

Alkemicarka's Avatar

MM i ja smo obožavatelji legića. Jedan info: lego lokomotiva u Konzumu 399 kn, u Mulleru katalogu 319, ali je rasaprodan, a u one2playu za master 296 kn.

Osoblje foruma ivarica's Avatar

bundevica's Avatar

jel tko vidio lego city vatrogasnu postaju? zvala sam muller i turbo limač-rasprodano

Navodno da dolaze sredinom siječnja. I mi čekamo. :/

bundevica's Avatar

u njemačkom mulleru su na akciji 50 eura, kad bi barem kod nas bila ta cijena

Page 2 of 2 FirstFirst 12