-
imunitet-sta dajete djeci ?
dali sta dajete djeci za imunitet i sto? ja mislim da bi nesto trebala a u brdu savjeta i preporuka ne znam za sto se odluciti?
-
Ja dajem propol baby i zadovoljna sam.
-
ja sam počela davati od TWINLABA kapi Echinacea-e. Dajem joj tek 3 dana
-
Petrovićev med i echinaid kapi bez alkohola (10 dana uzima, onda 20 dana pauza). Na petrovića se malo teže naviknuti, ali kasnije ide bez problema.
Mene zanimaju nekakve pastile za grlo ili neki sprej jer ujutro često kašlje kao pušač :/ i onda iskašlje onu zelenu, gustu slinu, pa sam joj mislila to nekako razrijediti da joj bude lakše.
-
a od koliko mjeseci se uopće nešto i može dabati bebama?
-
....i sto je najbolje dati jednogodisnjaku (jos k tomu i anemicnom)?
-
Ja Klari nisam davala ništa kad je bila beba (osim mljekića maminog
).
Prvi put je pila s dvije godine neki sirup Multisanosvit s željezom.
Kad joj je bio začepljen nos (doduše vrlo rijetko) kapala sam sljezov čaj.
-
Nama pedijatrica savjetovala multivitaminski sirup od dr. Theissa. Ima u sebi i željezo. Toni ga rado pije. A kad krene sezona prehlada kupim Propolbaby - isto nam savjetovala pedijatrica.
-
Osoblje foruma
ništa ne dajemo ni starijoj ni mlađoj
-
nikad ništa, nikad trebalo
-
-
Dojim ga, nisam ga cijepila i ne hranim ga junkom. Ne znam što bih više mogla učiniti za njegov imunitet. Ako si mislila na sintetičke pripravke i vitamine, ne dajem mu ih - ne vidim zašto bi trebala...
-
-
ajme pa ova tema je stvarno iz naftalina, bilo je to prije dvije godine.
pa evo da kazem ja koja sam i pokrenula to pitanje. prosle godine sam joj davala petrovicev med uz naravno zdravu hranu, bez junk-a sto se podrazumjeva. nista osim toga. i zdrava je uz nekoliko smrkavih nosica koje ne racunam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma