Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Otečene grudi

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Otečene grudi

Naša malecka ima sada 10ipol mjeseci i još od ranije smo primjetili da su joj grudi malo ispupčene, no nismo smatrali da bi to bilo nešto zabrinjavajuće....kao malo se nadebljala (nije inače debela, već spada u neku sredinu) i čak bi se zezali kako već ima male sikice....no danas je teta koja je čuva primjetila da jedna ima malo otvrdnuće...sada upravo čekam da se probidi pa da provjerim....zvali smo i doktoricu, pa nam je rekla da je normalno to od hormona i d apratimo par dana, pa ako nema otekline i/ili temperature da je to ok....
    Ima li netko sličnog iskustva?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

našoj L se upalila sisica kad je bila stara 20-ak dana, i dr.je rekla da je to normalno, od mojih hormona, ali ako je boli i ako ne prođe da će morat primit antibiotik. hvala Bogu, sutra dan smo joj na bodyu primjetili kapljice mlijeka i oteklina je prošla.
    neznam je li normalno nakon toliko mjeseci :/

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

moj mali je imao otecene sisice, na dodir su bile tvrde ko kamen. Bili kod pedijatra i ona nam je rekla da je to od mojih hormona i da ako nema crvenilo okolo nije nista strasno i da bi trebalo brzo da prodje i da ne treba da diram. Tako je i bile vec posle nekoliko dana sve je proslo. Samo je moj mali manji, ima skoro 8 tjedna a to je bilo mozda pre tjedan dana, vidi imas temu tu

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Moja curaka ima skoro 13mjeseci i i neki dan sam primjetila istu stvar.
    Na lijevoj je "otvrdnuće" veće no na desno.
    Pretpostavih da je riječ o masnom tkivu jer je cijela bucmasta.

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam je opipala i na lijevoj osijećam kao nešto pomično okruglasto, što na desnoj nema...a onako općenito nije ništa vidljivo, nisu tvrde i nema crvenila

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

u svakom slučaju ići ćemo sutra da doktorica to pregleda za svaki slučaj

u međuvremenu smo dobili s više strana informacije da je to normalno, da je to od hormona i da to čak zna trajati do cca kraja prve godine

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I Nađa je to isto imala, tj. ima još uvek. Primetila sam negde kad je imala 9 meseci, bila je debela beba pa nije bilo baš lako primetiti. Sa njenih 20 meseci dr nam je digla frku da ću dojenjem upropastiti dete i poslala nas kod endokrinologa. Ona je ustanovila da se dete OK razvija i rekla mi ovako: viđam to kod dece često. i kod dece koja doje i kod onih koji nisu dojili ni dana, smanjite unos kupovnog pilećeg mesa (puno je veštačkih hormona) i opustite se.
    Šest meseci kasnije jedna sika je skroz OK a sa druge se povlači ta mala kvrgica koja se pipala. I to je to...

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi smo vege, tako da prestanaka unosa pilećeg mesa kod nas nema utjecaja

Vjerujem da je to normalno, čim ih ne boli i nije upaljeno.

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mi smo bili jučer u pedijatrice i ona nam je rekla da je to uglavnom normalno i d abude i kod curica i dečkića, ali za svaki slučaj da budemo 100% sigurni dala nam je uputnicu za ultrazvuk dojke ...i naglasila je da je ne pipamo tamo gdje smo osjetili lopticu kako se ne bi slučajno to aktiviralo i upalilo....

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bili mi na ultrazvuku dojkica, nadbubrežnih žlijezda i maternice....kaže doktor da je to sve normalno za tu dob od hormona mame

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •