Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Izdajanje & Dojenje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Izdajanje & Dojenje

Za nekih mjesec dana moram na pir koji ne mogu odgoditi jer se ženi brat od MM. Marin bi trebao ostati kod moje mame i izdajanje nam je do sada funkcioniralo, tj. hoće pojesti izdojeno mlijeko. Ono što me muči je to da bi trebao biti bar nekih 8 sati bez mene, pa ne bi bilo dojenja što znači da će cice buknuti. Jel' netko bio u sličnoj situaciji? Šta da radim da za to vrijeme cice ne budu kao kamen?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

bit će, ali ne bi trebalo imati posljedice. osim zamamnog dekoltea. blago tebi. (ne zaborav jastučiće u grudnjak da ne bi bilo fleka po večernjoj haljini)

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

samo pripazi kad se vratis da bebacu ne das "kamenje" da sisa, nego se izdoji do olaksanja, tj. dok bradavice ne omeksaju.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Draga, jel ti kad prošlo 8 sati da Marin ne sisa :shock: a da prvo isprobaš???

Wow, bit ćeš ponosna na dekolte, a i mi skupa s tobom. Ju-hu! Uživaj!!!

I da... možda kupiš one (kršitelj koda)ove skupljače mlijeka, pa malo zbrišeš u wc i pospremiš to u bočicu

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

8 sati je prilično vremena.meni se cice skamene za 4 sata koje provedem na poslu.ak imaš priliku malo si pomasiraj na svadbi, mislim da će ti inače biti izrazito neugodne.cice.ne znam, možda i neće

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    Draga, jel ti kad prošlo 8 sati da Marin ne sisa :shock: a da prvo isprobaš???

Wow, bit ćeš ponosna na dekolte, a i mi skupa s tobom. Ju-hu! Uživaj!!!

I da... možda kupiš one (kršitelj koda)ove skupljače mlijeka, pa malo zbrišeš u wc i pospremiš to u bočicu
    Ma znaš da sam prošli tjedan bila 4 sata odsutna pa sam imala kamenje. Zato sam i u nedoumici, neznam šta da radim. Koji klinac su se morali sad ženiti ? Razmišljala sam i o izdajanju u wc-u, ali poznavajući sebe znam da ću se vratiti mokra i uflekana. Zamisli scenu ja u wc-u izdajam mlijeko, a ljudi prolaze oko mene. Pa bila bi glavna atrakcija, nitko se ne bi sjetio ogovarati mladence. Ono što je sigurno, imat ću najbolji dekolte :smajlić koji trepće okicama:

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel gabebu mozes povesti sa sobom?

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ne bi, jer bi to bilo mučenje i za njega i za mene. Trebali bi goste primiti u Trogiru, a vjenčanje je u Splitu. To ću i obaviti i malo otići na večeru pa adio doma, ali summa sumarum opet je to nekih 8 sati bez dojenja.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam to doživjela, pa bježala sa svadbe u 1 ujutro sa prepunim cicama jer sam imala usku haljinu koju nisam mogla skinuti, svakako obuci obleku koju ćeš moći skinuti i olakšati si malo cice, izdojiš se malo samo da ti napetost popusti

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Re: Izdajanje & Dojenje

Citiraj Vodenjak prvotno napisa
    ...Marin bi trebao ostati kod moje mame i izdajanje nam je do sada funkcioniralo, tj. hoće pojesti izdojeno mlijeko. Ono što me muči je to da bi trebao biti bar nekih 8 sati bez mene, pa ne bi bilo dojenja što znači da će cice buknuti. Jel' netko bio u sličnoj situaciji? Šta da radim da za to vrijeme cice ne budu kao kamen?
    Joj, tvoj Marin je samo jedan dan mlađi od Ivora, ja se još uopće nisam izdajala.. baš me toga nekako frka :/ što ako neće htjeti? Kad ste vi prvi put to probali? Nije poslije bilo konfuzije zbog bočice?

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Prvi put smo probali kad sam ja morala na poreznu zbog nekih dodatnih papira, tj. 25 dana poslije poroda. Nisam uopće razmišljala šta bi bilo kad bi bilo, već sam se izdojila jer sam morala osobno biti na poreznoj, a bilo je jako hladno i kišovito. Od tada za svaki posao gdje mislim da će me sputavati izdojim se i ostavim ga kod mame, a on i dalje bez ikakvih problema prihvaća moju cicu, ponekad i 24 sata dnevno

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I ja sam imala istu situaciju, ali sam na kraju odustala od svadbe. Išla sam samo kod mlade doma (muževe sestre) i na misu. Dogovor je bio da ću ja nakon mise ići doma i podojiti malu, a onda se vratiti nazad na svadbu. Kad sam ja došla kući i vidjela malu mirišljavu bebicu, podojila ju i pomazila bila mi je muka vratiti se u dim i znoj i jednostavno sam odustala. Bojala sam se hoće li me razumjeti, ali sve je prošlo bez frke. Moje frendice koje su imale iste situacije su pak nosile izdajaicu sa sobom i izdajale se u WC-u ili u nekim hotelskim sobama, apartmanima, salama gdje već.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja nema šanse da se izdojim i ne uflekam, pogotovo haljina... Ali ako možeš neki kostim ili bilo što dvodjelno... to bi ti bio spas, da, samo malo da popusti napetost

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

a joj i mene čeka pir u 5 misec i to bratov nema izbjegavanja ali Luka je već velik pa će mo valjda uspit uskladti sve to

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam krajem listopada lani bila na bratovoj svadbi sa svo troje djece. mm je bio kum.

nit je bilo zadimljeno, nit je bilo prebucno, nit je ikome ista falilo.

super smo se proveli, leo je vecinu veceri odspavao, ida i noa se naplesali, najeli konfeta, u jedanaest poceli spavat po podu i onda sam ih pokupila u auto i pravac doma. mm ostao do kraja.

e, putovali smo u jednom smjeru od kuce do restorana nekih 35km.

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ma vodila bi ja njega, ali neće imati niti 3 mjeseca kad bude pir, pa bi to bilo samo mučenje. A i ako je oko njega više ljudi onda postane nervozan :/

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam bila svojedobno na vjenčanju dok sam još dojila Patrika, bio je on još i puno stariji, cca 10 mjeseci i rjeđe dojio, pa sam ipak jedno dvaput na wc-u malo "olakšavala" dekolte.
    Kad se samo sjetim....

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Jao Vodenjak, i mi imamo krajem svibnja svadbu i ne znam kako cemo to izvest (osim da dodjem doma dojit) jer mi lijeva ne izdrzi ni izmedju dva dojenja, a po noci iscuri po krevetu (bez obzira na "uloske" u grudnjaku), dok desnu jos ne zeli prihvatiti pa nju izdajam, no ona je i zbog toga manja i sporije se puni. nadam se da ce do svadbe jesti i desnu. no mislim da bez izdajanja ili dojenja, noc nece proci mirno...bas me zanima kako ces ti to izvesti...

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    Jao Vodenjak, i mi imamo krajem svibnja svadbu i ne znam kako cemo to izvest (osim da dodjem doma dojit) jer mi lijeva ne izdrzi ni izmedju dva dojenja, a po noci iscuri po krevetu (bez obzira na "uloske" u grudnjaku), dok desnu jos ne zeli prihvatiti pa nju izdajam, no ona je i zbog toga manja i sporije se puni. nadam se da ce do svadbe jesti i desnu. no mislim da bez izdajanja ili dojenja, noc nece proci mirno...bas me zanima kako ces ti to izvesti...
    Ja sam odlučila da 3 dana prije pira počnem praviti zalihe mlijeka (jer ne prakticiram lediti mlijeko), tako da ima dovoljno, a i ako bude plakao i tražio mene (taman i da prođe 5 minuta da sam otišla) mama će me zvati i neću ići na pir. Što se tiče mog prekrasnog dekoltea, nosit ću jastučiće (mislim cijelu kutiju ) i malo ću "ispuhavat" dekolte u wc-u. Ništa mi drugo ne preostaje. Vidjet ćemo, jedan pir mi je 29.04., a drugi 06.05. Na ovom drugom gdje se ženi mm brat pazit ću da ne ponovim greške s prvog.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •