Citiraj maria71 prvotno napisa
Ja bih predložila, ako može da se splita topic. Ida se otvori Svinjska gripa 2

Sva se stresem kad mi u novim postovima iskoči svinjska gripa ,a ja začetnica teme, a ovi sad postovi s onim što sam ja postala krajem kolovoza stvarno nemaju nikakve veze.
Citiraj Mima prvotno napisa
Citiraj trlababalan prvotno napisa
Citiraj moia prvotno napisa
cjepiva protiv svinjske ....... za zdrave ljude nisu potreba. za bolesne, ........ kroničare jesu ...........
Moia , kad bi se tvoj današnji tekst malo editirao, do 0v0ga što je preostalo u gornjem citatu, jako bismo se slagali i smjela bi me zvati "dušo"
Nego trlababalan objasni mi nešto. Ako se ne preporučuje cijepljenje za zdrave ljude nego samo za kroničare do kad ćemo mi onda imati pandemiju? Ne cijepe li se u drugim zemljama svi redom?
Citiraj trlababalan prvotno napisa
Citiraj Mima prvotno napisa
Ako se ne preporučuje cijepljenje za zdrave ljude nego samo za kroničare do kad ćemo mi onda imati pandemiju? Ne cijepe li se u drugim zemljama svi redom?
da ne bismo ostali u nesporazumu.....

cijepljenje kroničnih bolesnika protiv svinjske gripe se preporučuje.

Cijepljenje zdravih protiv svinjske gripe nit smrdi nit miriši. Nitko ne misli da je loše cijepiti zdrave, Ali nije tako bino da se cijepe kao kroničari, jer nisu pod povećanim rizikom od nastanka komplikacija.

Zato se prvenstveno preporučuje cijepiti kroničare.

Potpuno jednako kao i kod sezonske gripe.

Uostalom, ministarstvo je objavilo jučer neka svi navale na cijepljenje, neovisno o rizičnim faktorima....