Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
ja sam u 6. mjesecu trudnoće. trenutno sam pri kraju gripe, zajedno sa svoje dvoje djece i MM-om. najvjerojatnije se radi o svinjskoj.
prije nekih 15 godina sam imala neku običnu gripu, i mogu reći da joj ova svinjska nije ni do koljena.
da je nisam sad dobila, ne bih se cijepila, to je sigurno.
koji su vam simptomi bili?

naime,
ja samo znam da splitom hara nesto jako zarazno sad jel viroza il gripa nemam pojima. ne znam familiju u kojoj u zadnjih 10 dana nije netko bolestan. od kolegice sa posla susjed radi na hitnoj i kaze da je puno gripe...uglavnom simptomi su koje ja cujem okolo velika fibra, kostobolja, glavobolja, ponekad proljev i povracanje. nemam kolege u firmi kojem neko doma nije bolestan..i mi smo doma jučer zafibrali. muz koji inace nije ima fibru skoro u zadnjih 15 godina, jucer nije moga ustat iz kreveta, fibra (samo) 37.6 ali on inace nema nikad fibru i neki ludi kasalj koji je bas naglo dosao. mala, 6 godina, fibra do 38.5 i jaki kasalj ali fala bogu nije satrvena, ponasa se kao da i nema fibru. a i mene je malo zakacilo, mala fibra, kostobolja i lagani kasalj i grlobolja. uglavnom nikad se nije desilo da smo ovako istovremeno svo troje zafibrali...sad nemam pojima sta je u điru jel viroza il gripa. cini mi se da sam negdje prosle godine citala da gripa ne mora bas ic sa ogromnom fibrom, ono preko 39...