koji su vam simptomi bili?
naime,
ja samo znam da splitom hara nesto jako zarazno sad jel viroza il gripa nemam pojima. ne znam familiju u kojoj u zadnjih 10 dana nije netko bolestan. od kolegice sa posla susjed radi na hitnoj i kaze da je puno gripe...uglavnom simptomi su koje ja cujem okolo velika fibra, kostobolja, glavobolja, ponekad proljev i povracanje. nemam kolege u firmi kojem neko doma nije bolestan..i mi smo doma jučer zafibrali. muz koji inace nije ima fibru skoro u zadnjih 15 godina, jucer nije moga ustat iz kreveta, fibra (samo) 37.6 ali on inace nema nikad fibru i neki ludi kasalj koji je bas naglo dosao. mala, 6 godina, fibra do 38.5 i jaki kasalj ali fala bogu nije satrvena, ponasa se kao da i nema fibru. a i mene je malo zakacilo, mala fibra, kostobolja i lagani kasalj i grlobolja. uglavnom nikad se nije desilo da smo ovako istovremeno svo troje zafibrali
...sad nemam pojima sta je u điru jel viroza il gripa. cini mi se da sam negdje prosle godine citala da gripa ne mora bas ic sa ogromnom fibrom, ono preko 39...