Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: što i kako dalje???

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno što i kako dalje???

drage cure, naime situacija je ovakva. Moja Nika ima 2 mjeseca. Od kada smo izašle iz bolnice se jakooo trudnimo dojiti. No dogodila nam se situacija da smo sisale i po sat vremena a tada je Nika neutješno plakala i dobila bočicu nakon koje se smirila. Međutim, između svake bočice je gotovo i konstantno bila na ciki. Sad nam se dogodilo sljedeće, NIKA NE ŽELI BOČICU i samo bi sisala a ja se stravično bojim da neće biti dovoljno mlijeka u cicama. Je li itko čuo za sličnu situaciju, obično djeca odbiju ciku a prije nego bocu. Ja bih bila najsretnija kad bi ona samo dojila, ali mi se čini nevjerojatno i nemoguće da se ona nakon dva mjeseca jedenja da tako kažem bočice zadovolji sa mlijekom koje je mogla "navuči" uz bocu. U strahu sam da nešto ne pođe krivo, i najradije bih joj samo ostavila sisu kad bih znala da će dovoljno pojesti. Nakon podoja izgleda zadovoljna i sretna, ne buni se da joj fali ali me užasno strah. Kako da budem sigurna da je pojela dovoljno??? Joj totalno sam zbunjena svime i nadam se da je netko bio makar u slično situaciji da me malo ohrabrite.......... haval puno i sorry na ovolikom postu.........

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Re: što i kako dalje???

Citiraj amilet43 prvotno napisa
    Nakon podoja izgleda zadovoljna i sretna, ne buni se da joj fali
    da sam na tvom mjestu ja bi se ravnala po ovome, i po broju piskenja i kakanja.

mislim da gladno dijete nije zadovoljno i sretno

javi kako vam ide

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Evo i jedan LINK, vjerujem da će ti pomoći. Osim toga, sjeti se da smo sisavci, Majčica Priroda je namijenila da svoju malunčad hranimo svojim mlijekom koje je sastavom, temperaturom, okusom, mirisom, majčinom blizinom najbolje za mladunče. To tvoja beba očito već zna, još samo mora uvjeriti svoju mamu.

Pročitaj još koji tekst na portalu, pogledaj DVD Mliječna staza i uživaj u dojenju!

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo štokaže dr Newman o tome:
    Tekst i video

(Bravo za bebu :D )

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A evo i link gdje možeg pogledati film o dojenju, ako ga slučajno nemaš:

http://video.yahoo.com/watch/6483398/16812784

http://video.yahoo.com/watch/6484727/16815821

http://video.yahoo.com/watch/6491266/16834173

http://video.yahoo.com/watch/6489070/16828779

Ako ti bebica izgleda sretno i zadovoljno, ima dovoljno broj popišanih i pokakanih pelena ( o tome pročitaj na linku koji ti je u ranijim postovima naveden), onda je sve za 5. Ne brini i uživajte. Ne možeš ništa faliti.
    Moja curka je prva 3 mjeseca satima visila na sisi, jednostavno joj je valjda trebalo ekstra maženja, daleko od toga da je bila gladna jer je dobivala mjesečno 1,2kg.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

drage cure, ovako stvari stoje, kroz dan smo stalno na ciki, nekad svakih sat, nekad i na sat i pol ali na večer oko 7, 7 i pol kad joj je kao vrijeme za spavanje grudi su mi tako spužvaste kao da u njima kap mlijeka nema. Ona traži papati, ja ciku u usta onda je pusti i neutješno plače. Stravično plače , pa ponovo proba vući pa pusti i tako u krug sve dok joj nedam bočicu koju spokojno pojede i zaspe. A tako sam bila ponosna jer čitav dan nismo bočicu uzele u ruke..........

Recite mi je li moguće da ona zaista ima mlijeka nakon dva mj. jedenja bočice, ne jedne nego 4??? i da je sad zadovoljna samo cikom. Doduše stalno doji (mislim stalno je na ciki) ali to je najmanji problem. Tako sam nesigurna da me to izluđuje!!!!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

drage cure, ovako stvari stoje, kroz dan smo stalno na ciki, nekad svakih sat, nekad i na sat i pol ali na večer oko 7, 7 i pol kad joj je kao vrijeme za spavanje grudi su mi tako spužvaste kao da u njima kap mlijeka nema. Ona traži papati, ja ciku u usta onda je pusti i neutješno plače. Stravično plače , pa ponovo proba vući pa pusti i tako u krug sve dok joj nedam bočicu koju spokojno pojede i zaspe. A tako sam bila ponosna jer čitav dan nismo bočicu uzele u ruke..........

Recite mi je li moguće da ona zaista ima mlijeka nakon dva mj. jedenja bočice, ne jedne nego 4??? i da je sad zadovoljna samo cikom. Doduše stalno doji (mislim stalno je na ciki) ali to je najmanji problem. Tako sam nesigurna da me to izluđuje!!!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •