drage cure, naime situacija je ovakva. Moja Nika ima 2 mjeseca. Od kada smo izašle iz bolnice se jakooo trudnimo dojiti. No dogodila nam se situacija da smo sisale i po sat vremena a tada je Nika neutješno plakala i dobila bočicu nakon koje se smirila. Međutim, između svake bočice je gotovo i konstantno bila na ciki. Sad nam se dogodilo sljedeće, NIKA NE ŽELI BOČICU i samo bi sisala a ja se stravično bojim da neće biti dovoljno mlijeka u cicama. Je li itko čuo za sličnu situaciju, obično djeca odbiju ciku a prije nego bocu. Ja bih bila najsretnija kad bi ona samo dojila, ali mi se čini nevjerojatno i nemoguće da se ona nakon dva mjeseca jedenja da tako kažem bočice zadovolji sa mlijekom koje je mogla "navuči" uz bocu. U strahu sam da nešto ne pođe krivo, i najradije bih joj samo ostavila sisu kad bih znala da će dovoljno pojesti. Nakon podoja izgleda zadovoljna i sretna, ne buni se da joj fali ali me užasno strah. Kako da budem sigurna da je pojela dovoljno??? Joj totalno sam zbunjena svime i nadam se da je netko bio makar u slično situaciji da me malo ohrabrite.......... haval puno i sorry na ovolikom postu.........