Svaka tema na ovom forumu ima tendenciju da postane "svaštara",zapravo većina njih to i jest jer je nemoguće i čovjeku ne svojstvenu da se ne udalji barem malo od teme(a nerijetko to bude i potpuno,pa imamo mali milijun topica na kojima je u naslovu jedna decidirana i zasebna tema a tokom javljanja i ljudskih različitih priča,velikog broja primjera i različitih stilova pisanja ta ista tema postane jedna sasvim druga tema ili čak nekoliko njih)
Ja sam ovaj topic otvorila i nosi naslov koji je prvenstveno namjenjen pružanju potpore ljudima,nije decidiran i svatko može iznijeti svoje stavove i mišljenja,iskustva itd.Prvenstveno sam ga zamislila kao mjesto dobrih i pozitivnih emocija i vibracija za sve ljude koji prolaze kroz postupke.
Mislim da moderatorica Cokolada ima pravo-nije cilj jadikovanje tipa zvala nitko se ne javlja ali ako nekoga i to "muči"može ovdje podjeliti s nama
Mislim da se javlja puno osoba s širokim znanjem i životnim iskustvima,puno mama i budućih mama čije sudjelovanje jeohrabrujuće i vrlo poželjno.
Netko je naveo da su mu draži topici koji završavaju zaokruženom pričom i koji imaju slijed formiran prema određenoj temi-podržavam takve ali voljela bi da i ovaj zaživi.I znam de će sve gospođe koje ovdje traže savjete,iskustva,koje se bore sa svim zavrzlamama i apsurdima zakona,koje čekaju i ustrajno pokušavaju što prije biti jedna-sretna i zaokružena priča!