Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: stara cesta Zagreb-Krapina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno stara cesta Zagreb-Krapina

Dakle,

trebala bi upute za staru cestu do Krapine. Vrijeme recesije je pa mi se ne plaća baš svaki tjedan autoput 42 kn u jednom smjeru.

Znam doći do Zaboka bez autoputa, nakon toga nisam pronašla znak za staru cestu do Krapine nego uvijek me onda vodi na autoput. Nisam pomno gledala pa molim upute. Vjerujem da ima neki put starom cestom?

Uputite me brzo molim, idem sutra već za Graz....

Hvala puno

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Između Zaboka i Krapine ne postoji stara državna cesta, jer je pretvorena u autocestu. Postoje lokalne ceste između dva grada.
    Na jednu od njih stići ćeš ako uđeš u Zabok, na industrijsku cestu (Ulica Franje Tuđmana), nakon industrijske na nadvožnjaku pratiš znak za Zabok, znači moraš krenuti prema gradu, prođeš prugu i nakon toga ideš prema sjeveru (desno), gledaš ima li koji znak za Sveti križ Začretje ili za Krapinu.
    Druga varijanta je da na nadvožnjaku ideš odmah desno za Hum Lug. Pratiš znak za Krapinu, prelaziš prugu, ne ideš za bolnicu Bračak nego za Krapinu. Tom cestom proći ćeš kraj outleta Roses u Začretju.
    Inače, nakon Krapine se nastavlja stara državna cesta do granice, ali sad se obnavlja jedan od tunela pa treba skrenuti i ući u Krapinu, baš u grad i opet lokalnim cestama do Đurmanca. Tamo se može opet na državnu.
    Zvuči komplicirano? I jest .

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala ti Rekla bih da mi je prekomplicirano U najboljem slučaju ići ću starom cestom do Zaboka pa na autoput, i to je nešto

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hm, ima mrvicu jednostavniji. kad prodes na industrijskoj regeneraciju ides na prvo skretanje lijevo (odmah cim se spustis s nadvoznjaka), ides ravno do raskrizja (prodes sad ispod tog istog nadvoznjaka i na raskrizuje je lijevo benzinska, a desno birtija i ducan) i na tom raskriznju skrenes opet lijevo (oznaceno kao sporedna cesta). i onda dalje samo ravne doduse nisam vec jako dugo isla tom cestom dalje od zacretja, ali do zacretja su je lijepo sredili i prosirili. no kolko me pamcenje sluzi, oduzima jako puno vremena...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: stara cesta Zagreb-Krapina

Citiraj annie84 prvotno napisa
    Dakle,

trebala bi upute za staru cestu do Krapine. Vrijeme recesije je pa mi se ne plaća baš svaki tjedan autoput 42 kn u jednom smjeru.

Znam doći do Zaboka bez autoputa, nakon toga nisam pronašla znak za staru cestu do Krapine nego uvijek me onda vodi na autoput. Nisam pomno gledala pa molim upute. Vjerujem da ima neki put starom cestom?

Uputite me brzo molim, idem sutra već za Graz....

Hvala puno
    cure koje znaju su ti objasnile- ja stvarno ne znam, ali ona kaj mi radimo je da idemo autocestom do Krapine i onda tamo izađemo (mislim da je cestarina 19 ili 21 kn). samo što su sada radovi pa i tamo treba obilaziti.

prošli put smo s autoceste izašli u Đurmancu (mislim da je do tamo 26 kn). Uglavnom, najskuplji dio autocesti je onaj zadnji.

Sve govorim za smjer iz Zagreba

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo se odlučili za varijantu da idemo do Zaboka starom cestom pa onda na autoput-to je 22 kn. Tako smo išli jučer.

A onda kad ćemo se vraćat ćemo izaći na prvom izlazu, ionako možda svratimo do Rosesa

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

inace, imas varijantu sa karticom AZM koju kupis od 9-15 na naplatnim kucicama zapresic, tocnije kad ides iz zg u onoj drvenoj kucici desno...funkcionira kao prepaid. napunis karticu s odredenom kolicinom novaca (na istim naplatnima, ali kod ovih koji regularno naplacuju cestarinu) i placas s njom na onim automatskim naplatnima te na svaku voznju ti ide 15% popusta. odnosno vrijednost 200 kuna cestarine platis 170 kuna. meni koja se vozim svaki dan je i to bolje nego nista...a sama izrada kartice je mislim 30 kn, i onda je imas dok se skroz ne izrauba (nama trajala 2 godine, svaki dan voznje)...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •