Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: sredstvo za pranje osjetljiih ruku

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno sredstvo za pranje osjetljiih ruku

postoji li kakvo sredstvo za pranje ruku koje su izrazito osjetljive,imam nekakav ekcem,strašno reagira na tekući sapun,preporuka doktora nešto bez sapuna .
    Šta da potražim?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ima sapuna bez sapuna, ali, iz osobnog iskustva, preporucila bih ti prirodni(ji) kameni sapun. Meni od tekuceg nastaju, doslovno, rane, a sve skupa uspijevam drzati pod kontrolom ako koristim kamene sapune.

Sredstva za pranje sudja najcesce spadaju u kategoriju tekuceg sapuna pa, ako peres rucno, koristi rukavice. Mene tekuce smeta do te mjere da se ne mogu niti tusirati gelovima, vec opet dolazi u obzir samo kameni sapun.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Imam isti problem. Prošli put sam si kupila od Eucerina neku valjda kupku za tijelo i bila je odlična za pranje ruku. Bio mi je dobar i nekakav sapun za djecu ("bez sapuna").

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    preporucila bih ti prirodni(ji) kameni sapun. Sredstva za pranje sudja najcesce spadaju u kategoriju tekuceg sapuna pa, ako peres rucno, koristi rukavice. Mene tekuce smeta do te mjere da se ne mogu niti tusirati gelovima, vec opet dolazi u obzir samo kameni sapun.
    šta je to,di ima za kupit ima li neki naziv?
    ma koristim ja rukavice,prvo platnene pa gumene,ali je problem sada čini mi se u sapunu...

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A da jednostavno probaš sa baby sapunom? Kad je dovoljno nježan za bebinu guzu, možda je i za osjetljive ruke

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a-derma exomega "sapun" (pod navodnicima jer ne sadrži sapun, to je sredstvo za čišćenje atopične i izrazito osjetljive kože)
    ja ga koristim za umivanje lica jer od svega ostaloga dobijem prišteve i lšajeve
    ali namijenjen je cijelom tijelu

košta tridesetak kuna i meni jako dugo traje (par mjeseci)

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Bebinja prvotno napisa
    Citiraj Kaae prvotno napisa
    preporucila bih ti prirodni(ji) kameni sapun. Sredstva za pranje sudja najcesce spadaju u kategoriju tekuceg sapuna pa, ako peres rucno, koristi rukavice. Mene tekuce smeta do te mjere da se ne mogu niti tusirati gelovima, vec opet dolazi u obzir samo kameni sapun.
    šta je to,di ima za kupit ima li neki naziv?
    ma koristim ja rukavice,prvo platnene pa gumene,ali je problem sada čini mi se u sapunu...
    Ma blesavo sam napisala. Nije kameni sapun, u smislu da je od kamena, vec je... onaj obicni, koji nije tekuci. (Bozesacuvaj, ali ne mogu se sjetiti ima li to cudo neko drugo ime :?)

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kruti sapun?
    ja samo te pločice zovem sapun, a tekući zovem "ono za prati ruke". u mojoj glavi sapun može biti samo tvrd, nikako u obliku tekućine

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma tako je i kod mene, samo me gotovo nitko ne razumije tj. nema pojma sto hocu kad kazem 'sapun'. Svi mi guraju tekuci pod nos. I, eto, sad sam se sva zapetljala u tom kamenju.

Soap bar. Barem je tu jednostavno.

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Našla sam Plivasept losion kamilica i skroz je ok,ne isušuje ruke i ne stvara dodatne iritacije.
    Nakon toga se mažem po potrebi uriage barierderm kremom i stvarno je za sada stanje pod kontrolom više-manje.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ima li kakvi recept za domaći tekući sapun?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I mene je spasio obični sapun, Nivea, Dove, bilo koji... i sredstvo za pranje posuđa od Lidla. Ovi Čarliji, LIkviji me ubiše. Ruke su mi bile krvave, sad je super, povremeno problem (čitaj; nakon pranja kupaone malo jačom kemijom)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •