-
dojenje i jaki vjetrovi bebe
u vrijeme dok dojim svoju curu ima jako jake vjetrove, pušta cicu i jako plače...zna li itko kako da joj pomognem??????????
-
i ja sam se borila s istim problemom kad mi je sin imao 1,5mj! plakao je i puštao cicu i to naročito u večernjim satima! onda sam radila slijedeče: počeo bi cicati, vidljivo gladan i onda nakon par minuta napinjanje i plač, ja sam ga podignula i malo nosala pa se znao jako podrignuti i onda nastavila dojiti i onda opetnakon par gutljaja plač i opet ja dizala i nosala pa opet dojenje, dok nisam dobila dojam da je sit! e sad neznam koji problem ima tvoja beba, nisam savjetnica i samo sam opisala svoje iskustvo...
Sretno
-
Da, da .... i mi smo to imali kad je bila malička. Ja sam joj znala skvrčiti nogice da prdac lakše prođe-kao da čuči otprilike. Nama je pedijatar rekao da se bebi crijeva aktiviraju kad počne papati i da zato više prducka, a nerjetko se tad i pokaka. A isto tako kad sam ju previjala sam joj masirala trbuščić i dizala nogice (to su masaže za grčeve tj za poticanje rada crijeva) i tad se super znala isprduckati pa joj je bilo lakše. Sad je to prošlo, ali kad pusti "zvonimira" dok ju okrečem s leđa na trbuh sama se sebe splaši!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma