Results 1 to 5 of 5

Thread: Riječ na riječ vs. Scrabble

Default Riječ na riječ vs. Scrabble

Bliži se Božić (i to nevjerojatnom brzinom :shock: ) i mi odlučismo da će nam Djedica donijeti neku lijepu društvenu igru s riječima.
    No problem je što sam pronašla Riječ na riječ i Scrabble (i obje u verziji Junior koje smo isključili uz užeg odabira) i - budući da nitko od nas velikih nikad nije igrao ni jednu od spomenutih - našla se u dilemi koju kupiti...

Ima li netko iskustva u igranju tih igrica i može li mi dati kakav pametan savjet da mi pomogne u odabiru?
    Rado bih uzela zanimljiviju igru, ali kako ne znam detalje niti sam ih ikad igrala, nemam pojma koja bi to bila :?

Hvala!

saška's Avatar

I ja planiram kupiti isto za Božić pa me tkđ. zanima kakve su igre.

Handy's Avatar

Malo kasnim, ali ako tražite igre za razvijanje kreativnosti, ima jedan super dućan u Importane Galeriji na -1 kraj DM-a. Ne znam smijem li napisati ime. Mi smo kupili drvene "grede" za slaganje kolibica, stolaca, kreveta, štalica... Imaju razne veličine, idealno za djecu 5-10g.

babyboys's Avatar

malo kasnim, ali...mi imamo riječ na riječ i buglle(trominutna igra riječi). prva nam je super, igramo je svako malo i T se najviše sviđa baš to što iz jedne riječi stvori neku drugu za par sekundi, a naučio je i dosta novih izraza.

buglle mu i nije fora jer je vremenski ograničena i onda on poživčani ako se ne snađe, tako da nju za sada izbjegavamo.. sa scrableom nemam iskustva.

saška's Avatar

Mi imamo Scrabble junior i nije loša igrica. Ima dvije igre, jedna lakša (koju mi igramo) i teža koja nam je još sf. Načelno sam zadovoljna. Imam predškolca koji zna sva slova. ali čitanje, odn. analiza i sinteza su nam nula bodova, pa onda koristim i ta slova na plastičnim kockicama za vježbu.