Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Kako prikopčati dudu na ovaj lančić? :)

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno Kako prikopčati dudu na ovaj lančić? :)

Jesam li ja luda ili tu nekaj ne štima .......danas sam kupila lančić baby nova , ovaj dolje sa linka (pri dnu stranice lijevo su kao dva cvijetića , rozi i plavi)
    i ja fakat ne kužim kak da dudu na njega stavim , blejim već pola sata u njega

http://www.baby-nova.de/de/produkte/..._zubehoer.html

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

lol
    duda ima onaj dio koji ide u usta (guma ili silikon) pa "cvjetic" koji sprecava da dijete proguta dudu, pa iza toga ide okrugli dio kojim je onaj dio koji ide u usta zakacen da ga dijete ne moze izvuci. e na taj okrugli dio ide ono okruglo na kraju lancica.
    sigurno ti je sve jasno

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa
    lol
    duda ima onaj dio koji ide u usta (guma ili silikon) pa "cvjetic" koji sprecava da dijete proguta dudu, pa iza toga ide okrugli dio kojim je onaj dio koji ide u usta zakacen da ga dijete ne moze izvuci. e na taj okrugli dio ide ono okruglo na kraju lancica.
    sigurno ti je sve jasno
    jasno mi je kaj pričaš,ali na tom lančiću gdje bi se kakti trebala prikopčati duda nema nikakva kopča koju bi mogla otkopčati i staviti na to od dude ....to ti je onako gumirano,kao bebi guma-žvakalica(gle dolje sliku)........čak sam to stisnula i kao provukla kroz to od dude,ali duda pada.Još uvijek sam jako zbunj

http://picasaweb.google.com/gogapavi...63238496352722

http://picasaweb.google.com/gogapavi...63261182657090

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Taj lančić ne možeš staviti na (kršitelj koda)ove dude.Moraš imati dudu od Baby Nove ili one od DM-a. Onaj silikonski ring se nategne na vanjski izbočeni krug na dudi. A dude od DM-a su jeftinije nego od Baby Nove.

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa
    Taj lančić ne možeš staviti na (kršitelj koda)ove dude.Moraš imati dudu od Baby Nove ili one od DM-a. Onaj silikonski ring se nategne na vanjski izbočeni krug na dudi. A dude od DM-a su jeftinije nego od Baby Nove.
    ajme,to mi nikada ne bi palo na pamet ....hvala

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

..........i da,na našu (kršitelj koda)ovu ide

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj migoh prvotno napisa
    ..........i da,na našu (kršitelj koda)ovu ide
    Mogla sam i ja na (kršitelj koda)ovu, ali za nju sam imala drugi lančić, pa sam ovaj koristila na DM- ovim na kojima zbilja super drži jer imaju utor.
    Imali smo jedno 10-tak duda u opticaju, a to mi je bilo malo preskupo (mislim kupovati (kršitelj koda)ove). DM-ove su 2 kom 12 kuna a (kršitelj koda)ove oko 40 kuna. A stalno ih je dijete gubilo.

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ajde,baš ću pogledati dm-ove jer je to stvarno povoljno , thanks

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •